FITS - Festivalul International de Teatru de la Sibiu

FITS - Festivalul International de Teatru de la Sibiu

Ereignisorganisator


Address

Bulevardul Corneliu Coposu 2, Sibiu 550245, România

About

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este un eveniment ce promovează excelența în artele spectacolului. Selecția evenimentelor care fac parte din programul festivalului se face la recomandarea comisiei artistice, iar participarea la festival este posibilă doar pe baza unei invitații oficiale.

Cea de-a XXV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu se desfășoară în perioada 8-17 iunie 2018. Evenimentul se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României - Centenar.

Ediția aniversară de 25 de ani a FITS își propune să continue tradiția unei oferte culturale variate și de calitate. Timp de zece zile orașul se transformă într-o scenă uriașă pentru cei 3300 de artiști invitați din întreaga lume, care prezintă spectacole de teatru, dans, muzică, circ contemporan și operă atât în spațiile Outdoor cât și în sălile convenționale de spectacol. De asemenea, programul cuprinde ateliere și masterclass-uri susținute de personalități de prim rang din domeniul artelor, spectacole lectură, care cuprind texte scrise de noile generații de dramaturgi, conferințe speciale ce îi aduc în fața publicului pe unii dintre cei mai importanți invitați ai ediției, expoziții și instalații, lansări de carte și proiecții de filme. Festivalul Universităților de Teatru și Management Cultural, festival de sine stătător în cadrul FITS, aduce împreună studenți și masteranzi de la cele mai cunoscute universități de profil, care își prezintă spectacolele în decursul celor zece zile.

Din 27 martie se pot achiziționa primele bilete pentru FITS 2018
De Ziua Mondială a Teatrului, 27 martie, aproximativ 50 de reprezentații cuprinse în programul FITS 2018 vor fi puse în vânzare. Biletele vor putea fi achiziționate atât online, de pe site-ul festivalului, www.sibfest.ro, cât și de la Agenția Teatrală de pe str. Nicolae Bălcescu nr.17, care funcționează după următorul program: marți - sâmbătă în intervalul orar 11-18 și duminică de la 10 la 14.

Photo Gallery

Video

Similar Suggestions

Campus Experience

Ereignisorganisator

Mama Dansează

Ereignisorganisator

Departamentul de Artă Teatrală ULBS

Ereignisorganisator

Museum Festival

Ereignisorganisator

Ars Hungarica

Ereignisorganisator