Nook

Nook


Schedule

Closed
See schedule

Address

Bulevardul Victoriei, 22, Sibiu, Romania, 550024

About

NOOK este, așa cum îl visăm noi, un mix între un spaţiu de coworking, evenimente şi artă care pune în centrul activității sale comunitatea.

Îți punem la dispoziție un spațiu dotat cu toate facilitățile de care ai nevoie pentru a lucra la proiectele tale: abonamente de 1 zi, o săptămână sau o lună, birouri fixe și flexibile, birotică, print & scanner, videoproiector, flipchart & whiteboard, bucătărie utilată, vestiare cu cheie, cafea, ceai & apă din partea casei. De asemenea, suntem foarte atenți la partea de design interior, pentru a crea un loc care să te inspire la fiecare click.

Ne dorim ca Nook să devină un loc efervescent de întâlnire a comunităţii locale creative. Spațiul se adresează în special comunităţii de antreprenori aflaţi la început de drum, freelancerilor, designerilor, oamenilor de comunicare, IT-iştilor, arhitecţilor, ilustratorilor, artiștilor, nomazilor digitali, tuturor celor care sunt în căutarea unui loc alternativ şi inspiraţional de lucru, fără bătaia de cap a închirierii propriului birou.

Dincolo de spaţiul la care muncim constant să îl îmbunătăţim (nu doar) estetic, ne dorim ca Nook să aducă împreună o comunitate, oameni care să se sprijine reciproc, să colaboreze, să lege parteneriate şi prietenii.

Hai să lucrezi de la Nook, cel mai frumos spațiu de coworking din Sibiu! Abia așteptăm să te cunoaștem. 

Photo Gallery

Similar Suggestions

Nook - strada Avram Iancu

Co-working space

TOffice coworking

Co-working space

Coworking Sibiu @ KEMO

Co-working space

Ingenius Hub Sibiu

Co-working space

Creative HUB Sibiu

Co-working space