Sibiu Sounds

Sibiu Sounds

Ereignisorganisator


Address

Piața Albert Huet, Sibiu, România

About

SIBIU SOUNDS este o platforma ce isi propune sustinerea si promovarea artistilor locali (muzicieni, trupe) in randul publicului, pentru a demonstra valoarea, efervescenta si creativitatea scenei muzicale din Sibiu.

---

Proiectul confera recunoastere si legitimitate trupelor tinere, artistilor locali independenti activi si creativi, dar va promova si muzicienii sibieni cu experienta, care au confirmat, cu care ne mandrim, muzicieni ce pot inspira tinerele generatii.
Credem ca muzica este inspirata si de cultura locala, de trairile si experientele orasului, de viata urbana.

SIBIU SOUNDS Festival, principalul instrument de promovare, va cuprinde o serie de concerte live prin care ne propunem să aratam locuitorilor Sibiului cum sună orașul lor.

Avem, la nivelul orașului Sibiu, mulți artiști creatori, de toate vârstele, lipsiți însă de posibilitatea de a se face auziți sau cunoscuți. Festivalul SIBIU SOUNDS face posibil acest lucru, fiind dedicat acestora.

Activitatea festivalului va cuprinde concerte live sustinute de muzicieni, artisti , trupe locale, si vor fi dedicate in primul rand publicului sibian . Vor fi invitati sa concerteze artistii cu creatii proprii, originale.

Similar Suggestions

Pasaj Events

Ereignisorganisator

GOAT Rally

Ereignisorganisator

Sibiu Music Fest

Ereignisorganisator

Sibiu Web Meetup

Ereignisorganisator

Vinfest

Ereignisorganisator