Sibiul festivalier: 15 evenimente confirmate, pe care le așteptăm în 2022

Sibiul festivalier: 15 evenimente confirmate, pe care le așteptăm în 2022


Sibiul e mai pregătit ca oricând să redevină cea mai efervescentă locație în lunile următoare. Suntem deja cu ochii pe anunțurile organizatorilor, iar fiecare festival confirmat ne aduce tot mai aproape de vibe-ul de festival de care ne-a fost atât de dor.

Vom redescoperi frumusețea teatrului jucat în fiecare colț al orașului, ne vom bucura de muzică bună, de filme intense, de artă inspirațională și ne vom relaxa alături de prieteni la evenimentele lejere de street food.

Sibiu City App va fi ghidul vostru în orașul-festival! Vă prezentăm lista completă a evenimentelor, să vedeți ce vă atrage și să știți din timp pe care să le includeți în propriul calendar.

⭐ Festivaluri anunțate până acum:

15-26 aprilie: Târgul de Paște 15-17 aprilie: Creative Buzz 25-29 mai: ESTE Film Festival 4-5 iunie: Maratonul Internațional Sibiu 10-12 iunie: VINO 17-19 iunie: Street Delivery 24 iunie-3 iulie: FITS 2-5 iulie: Turul Ciclist al Sibiului 15-16 iulie: Sibiu Fashion Days 18-24 iulie: SISAF (Sibiu International Street Art Festival) 22-24 iulie: ARTmania 24-28 august: Focus in the Park 2-4 septembrie: Sibiul de odinioară 8-11 septembrie: Foodie - Street Food Cuisine 10-16 octombrie: Astra Film Festival

Pe măsură ce se confirmă și alte evenimente, vom actualiza lista de mai sus. În plus, urmează să vedem întreaga listă a evenimentelor de pe Agenda Culturală a orașului, finanțate de Primăria Municipiului Sibiu, care va cuprinde ca de obicei evenimente din toate laturile.

Dacă am ratat un festival care și-a anunțat data la care va avea loc, trimite-ne un mesaj cu detalii pe pagina de Facebook sau prin formularul de contact.

Similar Suggestions

TURSIB
Luna iunie unește pasionații de tehnologie la Techsylvania. Află cum te poți înscrie
Conferința Techsylvania ajunge la cea de-a 10-a ediție
Sibiul Festivalier în 2023
Halloween în Sibiu 🎃 unde te poți distra și ce poți mânca