Sibiul Festivalier 2024

Sibiul Festivalier 2024


Se pregătește un 2024 plin de evenimente la Sibiu, următoarele luni fiind presărate cu momente ce vor pune și anul acesta orașul pe lista multor turiști din țară și din străinătate.

Festivaluri culturale ce reunesc scene de teatru în aer liber, filme de calitate și concerte ale unor artiști renumiți, dar și evenimente de street food unde ne vom bucura de o multitudine de preparate delicioase, toate vor încânta sibienii și turiștii de pretutindeni!

Vestea cea mai bună este că o parte dintre principalii organizatori de evenimente au anunțat deja datele în care se vor desfășura unele dintre cele mai cunoscute festivaluri și concerte din Sibiu. Mai jos, ți-am pregătit lista acestora, asupra căreia promitem că vom reveni cu actualizări pe tot parcursul anului! 
🔜 Explorio Festival: 1 - 7 aprilie 🔜 Târgul de Paști: 26 aprilie - 07 mai 🔜 VINO: 9 - 12 mai 🔜 Flori pe scări: 10 - 12 mai 🔜 Maratonul Internațional Sibiu: 25 - 26 mai 🔜 ESTE Film Festival: 29 mai - 2 iunie 🔜 Summer Break Festival: 29 mai - 2 iunie 🔜 Festivalul Internațional de Teatru - FITS: 21 - 30 iunie 🔜 ARTmania Festival: 26 - 28 iulie 🔜 Guitar Meeting: 6-8 septembrie 🔜 Foodie Street Food Cuisine: 12 - 15 septembrie 🔜 Astra Film Festival: 20 - 27 octombrie 🔜 Ars HUNGARICA: 8 - 17 noiembrie

Similar Suggestions

Sibiul în trend: mâncăruri și băuturi de încercat
O călătorie prin Sibiul de ieri și de azi
Rezoluții pentru 2024 în Sibiu 🌟
Experiențe pentru cei mici în luna cadourilor
Sibiul la final de toamnă: Experiențe de neratat, cât timp vremea încă mai permite