Atelier de olărit și copilărit - modelare și decorare

Outside Sibiu  |  For children

Dates and Hours:
Host:

strada Principala nr 208, Nocrich, Romania, 557165

AboutSalutare dragi prieteni!
De 1 iunie, reîncepem atelierele de olărit la Nocrich!
Cu ocazia Zilei Copilului puteți oferi copiilor voștri un cadou unic - un atelier de modelare сeramică. Adulții se pot alătura și ei în descoperirea meșteșugului olăritului, pentru un atelier interactiv.
Atelierul va începe la ora 12.00 și durează aprox. 2 ore și 30 minute, cu o pauză de 15 minute.
Prețul atelierului este de 70 lei pentru adulți, iar pentru copii 60 lei și include materialele pentru atelier (vase arse precedent, medalioane, magneți, culori acrilice, materialele necesare modelatului și roata olarului), cât și ceai și niste gustări. De asemenea, în preț sunt incluse vasul și două medalioane pe care le veți decora, două produse pe care le creați voi manual sau la roată și o ardere a acestor produse, iar dacă ați creat mai multe produse și nu puteți renunța la niciunul dintre ele, costul e de 10 lei pentru fiecare produs în plus.
De menționat este că produsele pictate pot fi luate acasă imediat dupa decorare, iar vasele modelate de voi la roată sau manual vor rămâne la noi pentru a fi arse, iar ulterior le puteți ridica de la noi în următoarele 3 luni, începând cu 1 iulie. Aceste vase pot fi folosite în scop decorativ sau pentru a ține în ele bijuteriile sau lucruri uscate. Dacă doțiti să le utilizați zilnic în uz casnic, e nevoie și de glazură, ceea ce implică etapa de glazurare și o a doua ardere de aprox.20 de ore, și un cost de 10 lei per produs.
De asemenea, gratuit puteti vizita: Biserica Evanghelică din satul Nocrich și Centrul Cercetășesc Nocrich.

Satul nostru se află la 30 km de Sibiu în direcția Agnita.
Deadline inscriere: luni, 31 mai 2021, ora 15:00.
Numărul maxim de participanți este de 20 persoane.
Pentru detalii, va invităm să ne contactați pe facebook, la email ceramicanocrich@scout.ro sau telefonic, la 0774606684.
Ne vedem curand!
*sursa: