LANSARE de Carte & WORKSHOP Tihnit

LANSARE de Carte & WORKSHOP Tihnit


Location:


Str. Ecaterina Teodoroiu 22, Sibiu, România

Organizer:

Dates and Hours:

About

Am fost învățați că RUGĂCIUNEA înseamnă să vorbim singuri.
Dar Rugăciunea nu e niciodată Monolog! Noi am fost educați să credem asta: că ne rugăm ca să ne ușurăm Sufletul și să ne simțim mai bine, însă, de fapt, nu e nimeni acolo care răspunde.
Dar dacă, dacă... DACĂ DUMNEZEU chiar ne RĂSPUNDE!
Despre asta este întâlnirea noastră de VINERI, 23 Februarie.
Despre RUGĂCIUNE = ca DIALOG.
Despre a auzi vocea lui Dumnezeu și a primi ajutorul.
Ca Rugăciunea să funcționeze e nevoie să fii SINCER și să fii dispus să PRIMEȘTI BINELE.
Păstrează totul sincer, simplu și clar, natural și autentic!
Când te rogi, nu fii protocolar, pedand și pretențios în limbaj, ci vino în fața lui Dumnezeu cu furia, frustrarea, supărarea sau starea pe care o ai acum!
Nu te formaliza, nu te preface! Fii sincer!
Apoi, așteaptă-te la o „voce” binefăcătoare! Chiar dacă nu asta te-ai obișnuit să primești... Așteaptă-te la un răspuns blând și plin de iubire. Dumnezeu e întotdeauna „prea bun să fie adevărat”. Nu suntem obișnuiți cu un astfel de bun, de bine. Dar el e disponibil pentru tine, primește-l!
Primește această alinare, clarificare, rezolvare imediată!
Primește BINELE.

DESPRE AUTOARE, FACILITATOARE:
Sunt Cristina Mureșan-Toth, autoare, ilustratoare și bună prietenă cu Dumnezeu.
Dorința, plăcerea și misiunea mea este să facilitez prietenia dintre Dumnezeu și oameni, prin diverse creații artistice și evenimente de Spiritualitate.
Îmi doresc ca oamenii să îl cunoască pe Dumnezeu la modul profund, adevărat, intim și împlinitor pentru o viață mai ușoară și mai fericită.
Recent am scris CARTEA „Rugăciuni ce fac minuni” ca oamenii să aibă un instrument prietenos, la îndemână, pentru a comunica cu Dumnezeu, în cuvintele potrivite.
În cadrul întâlnirii noastre vom explora puterea cuvântului rostit, RUGĂCIUNEA ca și „Cuvânt Magic” și Rugăciunea ca și DIALOG – pentru a vedea cum rugăciunea îți poate îmbunătăți viața.
Așa că... te invit să te gândești la o SITUAȚIE pentru care ai nevoie de clarificare, îndrumare, rezolvare și vino să vezi cum „magia” poate să se întâmple.
De cele mai multe ori, credem că, pentru a obține ceva, trebuie să ne sforțăm și mai mult, să facem și mai mari eforturi, însă noi generăm cu ușurință din relaxare.
A crea nu înseamnă a face, ci a permite ca acel bine să vină în viața ta. Ca și atunci când faci pluta pe apă, nu e necesară nicio încordare, ci dimpotrivă, secretul stă în starea de încredere și relaxare.

PENTRU ACEASTĂ ÎNTÂLNIRE:
Fii liniștit/ă, nu trebuie să pregătești nimic, nu e nevoie să vorbești, să împărtășești situația ta dacă nu simți asta.
Va fi un workshop tihnit, relaxat, plin de mângâiere, interactiv.
Interactiv, mai mult decât orice, pentru că vom interacționa direct cu Dumnezeu.
Poți să participi activ, cu întrebări sau opinii proprii, sau poți doar să asiști, în desfătare și tăcere.
Nu trebuie să crezi, nu contează CUM se întâmplă, e nevoie doar să vrei să primești ajutorul și să vrei să îți fie bine. E suficient.

Detalii și înscrieri la tel 0740.36.96.77
Rezervă-ți locul!
Te aștept cu mare bucurie să petrecem câteva ore magice împreună!

sursa