Weinland: sounds and flavours of Sibiu

Weinland: sounds and flavours of Sibiu


Location:

Strada Turnului, Sibiu, Romania

Dates and Hours:

Friday, 2nd August 2024 - Sunday, 4th August 2024
14:00 - 22:00
Friday, 6th September 2024 - Saturday, 7th September 2024
14:00 - 22:00

About

🎉🌅 Weinland: sounds and flavours of Sibiu - sezonul 2024 🌅🎉

Te invităm să te alături unui nou sezon de neuitat cu muzică și dans, pe Strada Turnului din Sibiu. Aici clinchetele de pahare, râsetele, poveștile, vinul și mâncarea delicioasă devin martorii unui apus de soare minunat - de-a lungul întregii veri! ☀️🍷🎶

CÂND?
📍 7 -8 iunie | 5-6 iulie | 2-3 august | 6-7 septembrie

Ce te așteaptă la Weinland: sounds and flavours of Sibiu?

DJ și muzică live: Dansăm și cântăm pe ritmurile celor mai prietenoși DJ, aduși special de prietenii noștri de la Street Delivery Sibiu. Atmosfera vibrantă și mixurile perfecte vor face ca serile de vară să devină unele memorabile (wink -wink!)

🍇 Degustări de vinuri: Descoperim cele mai rafinate vinuri într-o atmosferă relaxată. 

🍝 Delicii culinare: Pe meniu avem: paste delicioase de la restaurantul Spic, mâncare grecească de la Akropolis, meniuri rafinate cum doar restaurantul Pasaj știe să prepare, și un nou meniu de la Casa Grinda. Iar pentru iubitorii de bere, avem mereu în capul străzii Butoiul de Aur! 🍺

👶 Activități pentru copii: Cei mici vor avea parte de activități dedocate, astfel încât întreaga familie va fi ocupată și va avea liniște (părinții știu la ce ne referim). De la ateliere creative la jocuri interactive, copiii vor avea parte de muuultă distracție.

🌇 Atmosferă de neuitat: Apusuri de soare spectaculoase, decoruri de poveste și o atmosferă plină de voie bună – toate acestea pe Strada Turnului, un loc pe care îl vom activa urban și îl vom transforma într-un punct de atracție al orașului Sibiu. Vino să descoperi frumusețea ascunsă a Orașului de Jos.

💃 O mare sărbătoare: Dansăm, cântăm și ne bucurăm împreună. Strada Turnului va prinde viață cu muzică, lumină și voie bună, într-o atmosferă de sărbătoare continuă.

Vino să dansezi, să cânți, să guști cele mai delicioase preparate locale și să savurezi cele mai rafinate vinuri și beri alături de noi. 
Transformă împreună cu noi, vara aceasta într-una de poveste! ❤️

---
Weinland: sounds and flavours of Sibiu este un eveniment susținut și organizat de operatorii comerciali de pe strada Turnului, și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Culturală. Pentru orașul Sibiu. 

Photos