5 noutăți în această săptămână la Sibiu

5 noutăți în această săptămână la Sibiu


În perioada aceasta, Sibiul are o vibrație pozitivă. Au apărut locații noi, au loc evenimente pe care le-am așteptat de mult timp și s-au făcut anunțuri care ne bucură.
📷 Instagram.com/ciprian.ciocan

Să le luăm pe rând:

Habermann Markt

Astăzi se deschide Habermann Markt pe situl unde, în a doua jumătate a sec. XIX, funcționa fosta Berărie Habermann. Noua locație cuprinde o zonă de promenadă și cumpărături, având 57 de module cu magazine de fashion, suveniruri, mâncare, florărie, restaurante și cafenele. Tot aici vor avea loc concerte, evenimente în aer liber, prezentări și spectacole de teatru în cadrul FITS 2018.

Vezi pagina Habermann Markt

April Bistro

Recent s-a deschis un nou restaurant în Sibiu - micuț, discret și cochet. Se numește April Bistro și este plasat în apropiere de Butoiul de aur. Are un meniu restrâns, dar asta nu poate fi decât de bine, fiindcă se acordă atenție detaliilor fiecărui preparat. E de încercat!

Vezi pagina April Bistro

Street Delivery Sibiu

În weekend, între 25 și 27 mai, Street Delivery ajunge oficial la Sibiu. Evenimentul își propune să elibereze Piața Schiller de mașini și să o redea oamenilor. Programul cuprinde dezbateri, teatru, tur gastronomic, ateliere, expoziție, street party și altele. Cât l-am așteptat!

Vezi pagina Street Delivery Sibiu

Mango Bar - Summer Garden

MANGO Bar e o locație recent lansată în oraș, care organizează party-uri la sfârșit de săptămână. Zilele trecute au deschis și o terasă de vară, care arată bine de tot. Summer Garden-ul Mango e perfect pentru după-amiezi în care cauți liniște și relaxare, ori seri în care vrei să te răcorești după o zi toridă.

Vezi pagina Mango Bar

Fries To Go

Din câte ne dăm seama, Fries To Go e genul de locație salvatoare când îți e foame și vrei ceva rapid de mâncare, în stilul street food. S-a deschis recent pe bd. Victoriei, la colț cu Justiției și vinde cartofi prăjiți, serviți cu sosuri aromate și hot dog. Simplu și la subiect. :)

Vezi pagina Fries To Go

Similar Suggestions

La pas prin România Atractivă: Gusturi sibiene
Hai la iarbă verde în Sibiu! 🌿🌞🍽️
Sibiul în trend: mâncăruri și băuturi de încercat
Sibiul Festivalier 2024
O călătorie prin Sibiul de ieri și de azi