Art Hotel ****

Art Hotel ****


Address

Str. Centumvirilor Nr. 2, Sibiu, Romania, 550178

About

Cu o estetică și un design specific conceptului de boutique hotel, Art Hotel Sibiu reprezintă o ,,călătorie” printre texturi și materiale de acum și de demult, noi, sau păstrate de sute de ani care acum respiră în același ritm.

Art Hotel este cel mai nou hotel de 4 stele din inima Sibiului, pe strada Centumvirilor, la 200m de Piața Mare, mărginit chiar de zidurile de fortificație ale Sibiului medieval.

Localul dispune de 27 unități de cazare spațioase, și luminoase. Totodată dispunem de un restaurant propriu, Pablo, unde gătitul este o artă.

Obiective turistice din apropiere: Piața Mare, Casa Altemberger – Muzeul de Istorie, Muzeul Național Brukenthal, Zidul de forticație a orașului, Catedrala Evanghelică, Catedrala Ortodoxă , Sfânta Treime de pe strada Mitropoliei, Catedrala Romano Catolică din Piața Mare, Pasajul Scărilor, Piața Huet, Podul Minciunilor, Turnul Sfatului, Muzeul de Etnografie Universală „Franz Binder”, Muzeul de Farmacie, Muzeul de Etnografie și Artă Populară Săsească „Emil Sigerus”, Biserica Azilului – cea mai veche biserică din Sibiu, Sala cu Frescă din Piața Mică, Strada Cetății, Turnurile breslelor, Sala Thalia etc.

Capacity

  • 60

Features

  • Air conditioning
  • Breakfast

Rooms

  • 27

Photo Gallery

Similar Suggestions

Ibis Styles Arsenal ***

Hotel

Mercure Sibiu Arsenal

Hotel

Roberts ***

Hotel

Marabella

Hotel

Damiani ***

Hotel