Dumbrava Veseliei

Dumbrava Veseliei


Schedule

Closed
See schedule

Address

Strada Faurului 19, Sibiu, Romania

About

Ce poate fi mai frumos pentru un copil decat un loc de joaca intitulat in stilul sadovenian, Dumbrava veseliei? Asta si daca parintii sau bunicii au dat de stire copilului despre Dumbrava minunata si minunatiile de intamplari prin care au trecut Duduia Lizuca si Patrocle?
Sau macar, la Sibiu fiind, daca frumoasele vlastare ale fiecarei familii au avut parte macar de cateva ore de plimbare prin Dumbrava noastra, prin Sub Arini sau macar prin Parcul ASTRA. Dumbrava minunata a sibienilor este si prin Gradina Zoologica, si prin Muzeul tehnicii populare ASTRA, si prin Parcul Sub Arini care se prelungeste pana la Padurea Dumbrava, unde ai parte o plimbare jucausa cu ai tai si cu Patrocle al fiecaruia. Asa ca locul nostru de joaca se numeste, la initiativa directoarei noastre, cum altfel decat Dumbrava veseliei, pentru a da de inteles ca aici, pe Faurului, la nr. 19, este un loc plin de veselie si bucurie pentru copilaria odraslelor noastre. Gigel a gasit un minicart ca sa se plimbe cu el pe langa toate alte bucurii ale copilariei, pe langa Liana care impleteste coditei unei papusi Barbi, Georgiana s=a oprit sa prepare o pizza pentru invitati, la bucataria Dumbravii, mamicile s-au oprit in cafeneaua lor, taticii stau de sase sa nu se intample ceva copiilor, apoi schimba rolul cu mamicile si trec ei sa savureze o bere in barulet, doamnele educatoare ii cheama pe cativa copii la ora de teatru interactiv cu Ioana si Emil, actori si dascali deopotriva, varul Sandel apare dintr-un colt si se da pe tobogan, verisoara Mimi a sarit in piscina cu mingi alaturi de vecinul ei Viorel, si rad in piscina intr-o veselie, Bogdan si Mircea joaca un fotbal de masa. Pe un jilt regesc, Simona devine regina pentru o zi, de ziua ei, si ii invita pe copilandri sa se serveasca, cat vor, din dulciurile pe care i le-a pregatit bunica. Bunicul, in alt colt de sala, ii recita poezii, Amirei, nepoata lui preferata.

In concluzie, haideti in Dumbrava Veseliei, cu copilaria in inimi si in brate, alaturi de odraslele voastre, alaturi de mamici si de bunici, aici unde fiecare se distreaza pe cinste, intr-o veselie, si uita de grijile de peste zi sau de peste noapte, cand Mos Ene mai vine pe la gene cu o poveste.

Photo Gallery

Similar Suggestions

Colțul veseliei

Kids playground

Opper for Kids

Kids playground

Light It Up

Kids playground

Happy Jump

Kids playground

Piticul Vesel

Kids playground