Ecvestria - Events & Accommodation

Ecvestria - Events & Accommodation

Multi purpose Hall


Schedule

Open
See schedule

Address

DN1 KM 301+100, Selimbar, Romania, 557052

About

Incepand cu septembrie 2014, Restaurantul Ecvestria si-a deschis portile pentru sibieni si nu numai, un nou prilej ca toata lumea sa se bucure de gusturile rafinate ale bucatariei romanesti si internationale.

Ambianta linistitoare din cadrul Clubului Ecvestru Transilvania, ofera Restaurantului Ecvestria, o locatie ideala pentru un mic dejun tonic, un pranz copios, un cocktail intre doua intalniri, o cina eleganta, evenimente de socializare, mese de afaceri, o petrecere privata, organizarea unui eveniment sau pur si simplu pentru o seara memorabila, intr-o companie placuta.

Restaurantul este cu design specific ecvestru si cu elemente moderne. Capacitatea este de 90 de locuri, dintre care 2 separeri. Barul amenajat cu accesorii ecvestre, va asteapta sa serviti o bautura pe scaunele in forma de sa western. Terasa are capacitate de ca. 150 locuri, fiind si foarte solicitata de catre cei care savureaza preparatele bucatariei noastre cu specific international, in timp ce urmaresc antrenamentele de calarie de pe terenurile exterioare ale Centrului Ecvestru.

Deasemenea, daca planuiti o petrecere, o aniversare sau un eveniment care sa fie de neuitat, va stam la dispozitie!

Payment & delivery

  • Cash
  • Visa
  • Mastercard

Features

  • Reservations
  • Child friendly
  • Terrace

Photo Gallery

Similar Suggestions

Centru de Afaceri Sibiu SRL

Multi purpose Hall

Aria Rooftop

Multi purpose Hall

Sky Events

Multi purpose Hall

SYMPHONY by the lake

Multi purpose Hall

Cinema ''Ion Besoiu''

Cultural center / Cinema / Multi purpose Hall