Turtha Sweet & Savoury

Confectionary


Schedule

Open
See schedule

Address

Strada Someșului 22, Sibiu, România

About

Turtha Sweet & Savoury este noua locație în vogă din Sibiu, nu doar pentru turiști, ci și pentru sibienii autentici care sunt în căutarea unui „ altceva “ sau a unui ,, ceva nou”.

Turtha este o cafenea cochetă, în stil vintage, cu un aer boem, care te va face să-te simți regește de fiecare dată când îi treci pragul.

În primul salon, te întâmpină un mobilier alb din lemn, care încântă și ochiul cel mai critic, ferestre mari, ornate cu draperii în stil romantic și o paletă coloristică pastelată, care în combinație cu lumina naturală îți aduc o stare dulce de relaxare.

Muzica liniștită în surdină întregește atmosfera chic a cochetei locații.
Cafeneau are trei nivele, la subsol este laboratorul propriu al cofetăriei, unde se crează delicioasele prăjituri, fursecuri și torturi, la parter și etaj este locul de relaxare, fiecare dintre cele doua fiind potrivite unui alt tip de stare sau ocazie de ieșire din cotidian.

Dacă parterul oferă o atmosferă mai intimă, potrivit pentru o ieșire romantică în doi, etajul cafenelei este locul ideal pentru a organiza zile de naștere sau o ieșire cu prietenii.

Turtha Sweet & Savoury! Vei reveni, o dată și încă o dată, cu persoana dragă la o întâlnire romantică, cu prietenii și de ce nu, cu familia!

Photo Gallery

Similar Suggestions

Senneville

Confectionary

Bubi's Ice Rolls

Confectionary

Șomartin Chocolate

Confectionary

KONFETTI cakes

Confectionary

Atelier Coobica

Local brand / Confectionary