Porumbacu 381 - Casă de oaspeți faini

Porumbacu 381 - Casă de oaspeți faini

Accommodation outside Sibiu


Schedule

Closed
See schedule

Address

Strada Mare 381, Sibiu 557190, Romania

About

Servus, calatorule!

Noi suntem Cristina si Klah, nascuti in Bucuresti si renascuti in inima Ardealului. Colindand tara in lung si-n lat, sufletul nostru a ramas aici, in Transilvania, in Porumbacu de Jos, cand in anul 2017 am cumparat casa de la numarul 381.

Dragi ne sunt toate lucrurile traditionale, autentice, care ascund povesti de sute de ani. Am incercat sa pastram cat mai mult din istoria locului, sa reconditionam si sa ducem mai departe farmecul gospodariilor ardelenesti.

Porumbacu381 - Casa de Oaspeti Faini- este compusa din doua cladiri, asa cum a fost proiectata in anul 1934.  Cum timpul si-a pus amprenta, am fost nevoiti sa reconstruim sura casei si asa a aparut sura noua. 

SURA NOUA cuprinde, la mansarda, 4 camere duble cu baie proprie si incalzire centrala, iar la parter un lobby pentru evenimente cu o capacitate de 50 persoane.
Salonul poate fi inchiriat separat pentru evenimente private in familie in zilele in care nu avem alti oaspeti cazati in pensiune. 
Din fericire casa veche si-a pastrat farmecul de odinioara si am reusit, cu multa munca, sa pastram si sa scoatem la lumina toate elementele originale. Tamplaria geamurilor, podelele de lemn, sobele de teracota, toate fac parte din farmecul gospodariei traditionale ardelenesti. 
Si da, in casa rustica experienta traditionala e autentica, incalzirea camerelor se face cu sobe cu lemne care sunt perfect functionale, exact asa cum erau pe vremuri.

CASA RUSTICA are:
- 2 camere duble cu baie proprie la parter
- la mansarda o camera cu doua paturi twin unite, o canapea extensibila si baie proprie.
Toate camerele sunt dotate cu televizor, iar oaspetii nostri au acces si la o bucataria construita intre casa rustica si sura noua. 

De asemenea, cei mici se pot distra la locul de joaca din curte, iar pe cei mari ii asteptam cu drag sa descoperim imprejurimile in excursii cu atv-urile si bicicletele. 

Asezat în inima țării, Porumbacu de Jos este un sat linistit si pitoresc, cu case traditionale, locul unde toate formele de relief se imbina intr-un spectacol unic al naturii.

Comuna Porumbacu de Jos are o istorie de aproape 800 de ani si este situată la 34 km de Sibiu, 42 de km de orașul Făgăraș, 108 km de Brașov și 281 de km de București.

Fiind localizat în centrul tarii puteti să vizitați întreaga Transilvanie de la cele mai noi atracții turistice la cetăți și biserici vechi de sute de ani sau peisaje naturale unice.

In linkul de mai jos am trecut cele mai frumoase obiective turistice din zona:
Va asteptam cu mic cu mare sa va aratam frumoasa Transilvanie!

𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐫𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯𝐚𝐫𝐢 de cazare si inchiriere de atv-uri/biciclete ne puteti contacta 𝐥𝐚 𝐭𝐞𝐥𝐞𝐟𝐨𝐧 𝐬𝐚𝐮 𝐩𝐞 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐀𝐩𝐩 𝐥𝐚 𝟎𝟕𝟔𝟐𝟐𝟒𝟖𝟏𝟕𝟏 - 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚

Similar Suggestions

Alma Via Guesthouse

Accommodation outside Sibiu

Cabana Barcaciu

Accommodation outside Sibiu

Poiana Neamtului - Pensiune

Accommodation outside Sibiu

Castelnor

Accommodation outside Sibiu

Pensiunea RARA PĂLTINIȘ

Accommodation outside Sibiu