Old Lisbon Sibiu

Old Lisbon Sibiu


Schedule

Closed
See schedule

Address

Târgul Peştelui nr. 4, 550195

About

Restaurantul Old Lisbon Sibiu este localizat în centrul vechi al Sibiului, aproape de Piaţa Mică şi de Teatrul Gong.

Ambientul este plăcut, designul ales fiind unul simplu, în culori pastelate şi calde, cu elemente care aduc în peisaj aerul boem al Lisabonei.

Restaurantul dispune de saloane diferite pentru fumători şi nefumători.

Specificul culinar este portughez însă în meniu există şi o gamă largă de preparate din bucătăria internaţională.

Meniul portughez se axează pe specialităţi din peşte şi fructe de mare. Puteţi încerca vestitul Bacalhau preparat după mai multe reţete lisaboneze, tradiţionala Caldo Verde, supă portugheză cu cârnaţi chorizo, cartofi şi varză, specialitatea casei - Cataplana de peixe e marisco - cu fructe de mare, peşte şi cartofi.

Pentru cei care au ales stilul vegetarian, Old Lisbon Sibiu a pregătit un meniu special cu preparate gustoase şi fără pic de carne.

Comparativ cu multe restaurante din oraş, Old Lisbon Sibiu are şi un meniu special pentru copii, deoarece porţiile adulţilor sunt întotdeauna prea consistente pentru cei mici.

Deserturile sunt şi ele irezistibile dar oricât de mult aţi mâncat nu trebuie să plecaţi până nu gustaţi şi suflee-ul de ciocolată care este absolut senzaţional!

În ceea ce priveşte vinurile, printre varietăţile de vinuri româneşti şi internaţionale, se remarcă vinurile portugheze şi desigur tradiţionalul vin de Porto.

Dacă vinul vi se pare prea "ameţitor" atunci vă recomandăm să încercaţi Port Tonic, un long drink preparat din vin de Porto cu apă tonică, lămaie şi mentă, perfect pentru a vă relaxa după o masă delicioasă, în acest loc boem şi prietenos, pe acordurile dulci ale muzicii Fado.

Payment & delivery

  • Cash
  • Visa
  • Mastercard

Cuisine

  • Daily menu
  • International
  • Portuguese

Features

  • Reservations
  • Child friendly

Photo Gallery

Similar Suggestions

Teatro

Restaurant

Cucina Di Paolo

Restaurant

Terrazza Galleria Pizza and More

Restaurant

Toàn's Vietnamese Cuisine

Restaurant

Indian Soul Cuisine

Restaurant