Suppa


Schedule

Open
See schedule

Address

Șoseaua Alba Iulia 40, Sibiu, România

About

Începem povestea primului soup-bar din Sibiu pe Șoseaua Alba Iulia nr. 40. Sau mai bine spus, Cior-bar :).

Ne dorim să nu ai niciun moment de ezitare atunci când te gândești ”Aș mânca o ciorbă bună!”. De aceea am creat Suppa - locul în care vei găsi mereu ciorbe și supe proaspete, gătite cinstit și doar din ingrediente locale, așa cum ai face și tu acasă dacă ai avea timp să încerci zilnic ceva nou.

Dacă i-am explica unui străin ce înseamnă ciorbele și supele pentru noi românii, cu siguranță i-am spune ”comfort food”. Mâncarea pe care am fost învățați de mici că trebuie să o mâncăm pentru a fi sănătoși și activi conține multe legume proaspete, condimente și carne de calitate. Exact asta facem noi la Suppa, unde vei găsi zilnic mai multe feluri de ciorbe tradiționale și supe creme, proaspăt gătite și mereu aburinde, pentru un prânz rapid și sănătos - uneori pe fugă, alteori în tihnă.

Ne adaptăm rețetele după ingredientele de sezon, locale: nu-ți promitem să avem ceapă verde în decembrie, dar promitem că vei regăsi în rețetele noastre gustul autentic al ciorbelor și supelor cu care ai crescut. Schimbăm meniul în fiecare zi, în funcție de ce găsim la piață și de preferințele clienților care ne trec pragul sau comandă supele noastre prin delivery. Vei găsi mereu la noi și o varietate de sandwich-uri și salate care să-ți asigure o masă de prânz rapidă. Promitem să nu te ținem din loc și să te servim mereu rapid și cu zâmbetul pe buze. 

Cuisine

  • International
  • Romanian

Photo Gallery

Similar Suggestions

Zero Grade Păltiniș

Sibiu Surroundings / Restaurant

Restaurant Rhapsody

Restaurant

Ikura Sushi

Restaurant

Roter Ofen

Restaurant

Fain

Restaurant