🌿 Nou în Sibiu în luna APRILIE

🌿 Nou în Sibiu în luna APRILIE


Am luat internetul în lung și-n lat, dar și orașul la pas, să găsim cele mai noi afaceri locale din Sibiu, apărute în luna aprilie. Și ce credeți, le-am găsit și le împărtășim cu voi ca de obicei.

☕ Meron

Fix în inima orașului s-a deschis prima locație Meron din Sibiu, unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de cafenele din țară. Este poziționată într-o zonă vizibilă și ușor accesibilă, în Piața Mare, la intrarea dinspre bd-ul N. Bălcescu. Avem de ales între multe variante de cafea, preparate de tip brunch și deserturi numai bune de savurat după o plimbare lungă în care ai luat pulsul orașului.
Vezi pagina Meron

🏠 Magazine pentru casă: Decolis, Premier Decor Concept Store și Joyard

Dacă v-a prins luna aprilie pe picior de renovare, avem vești bune: s-au deschis în ultima perioadă 3 magazine specializate pe amenajări interioare. Fiecare acoperă diferite segmente, așa că sigur găsiți ceva util de cumpărat pentru a vă pune planurile în aplicare: de la perdele, covoare și tapet, până la vopsele, tencuieli decorative, perne și obiecte decorative.
Vezi pagina Decolis
Vezi pagina Premier Decor Concept Store
Vezi pagina Joyard

🚲 Cooperativa de Ciclism

Fiindcă urmează sezonul în care vom forja din nou bițele în oraș și în împrejurimi, suntem siguri că vă prinde bine următorul pont: la Cooperativa de Ciclism, deschisă recent pe str. Târgul Vinului, vă puteți repara rapid bicicletele, astfel încât să nu faceți pauze prea lungi de la pedalat.
Vezi pagina Cooperativa de Ciclism

🧁 Lirio Artisan Bakery

Lirio este o nouă cofetărie artizanală care funcționează doar în regim takeaway. Pare o variantă bună dacă vreți să faceți o schimbare în ceea ce privește dulciurile, mai ales că aici găsim o atenție mare inclusiv la cantitatea de zahăr adăugat, fără a limita gustul și calitatea.
Vezi pagina Lirio Artisan Bakery

☕ Sago Cafe

O nouă cafenea ne-a sărit în cale, mai exact genul acela de locație care te salvează într-o dimineață în grabă sau la un prânz în care ai nevoie de un snack rapid sau o băutură pentru a-ți prelungi energia. Când sunteți în zona General Magheru, nu uitați să faceți o oprire aici.
Vezi pagina Sago Cafe

🍰 Voilà Sweets & Treats

Tot din categoria cofetăriilor avem și Voilà Sweets & Treats, care și-a anunțat deschiderea vineri, 29 aprilie, de la ora 11:00, pe str. Ocnei, nr. 19. Suntem așteptați la inaugurare să degustăm prajiturile lor, să ciocnim un pahar de șampanie și să testăm opțiunile de brunch.
Vezi pagina Voilà Sweets & Treats

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau prin formularul de contact.

Similar Suggestions

🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE
🌨️ Nou în Sibiu în luna IANUARIE