­čî┐ Nou ├«n Sibiu ├«n luna APRILIE

­čî┐ Nou ├«n Sibiu ├«n luna APRILIE


Am luat internetul ├«n lung ╚Öi-n lat, dar ╚Öi ora╚Öul la pas, s─â g─âsim cele mai noi afaceri locale din Sibiu, ap─ârute ├«n luna aprilie. ╚śi ce crede╚Ťi, le-am g─âsit ╚Öi le ├«mp─ârt─â╚Öim cu voi ca de obicei.

ÔśĽ Meron

Fix ├«n inima ora╚Öului s-a deschis prima loca╚Ťie Meron din Sibiu, unul dintre cele mai cunoscute lan╚Ťuri de cafenele din ╚Ťar─â. Este pozi╚Ťionat─â ├«ntr-o zon─â vizibil─â ╚Öi u╚Öor accesibil─â, ├«n Pia╚Ťa Mare, la intrarea dinspre bd-ul N. B─âlcescu. Avem de ales ├«ntre multe variante de cafea, preparate de tip brunch ╚Öi deserturi numai bune de savurat dup─â o plimbare lung─â ├«n care ai luat pulsul ora╚Öului.
Vezi pagina Meron

­čĆá Magazine pentru cas─â: Decolis, Premier Decor Concept Store ╚Öi Joyard

Dac─â v-a prins luna aprilie pe picior de renovare, avem ve╚Öti bune: s-au deschis ├«n ultima perioad─â 3 magazine specializate pe amenaj─âri interioare. Fiecare acoper─â diferite segmente, a╚Öa c─â sigur g─âsi╚Ťi ceva util de cump─ârat pentru a v─â pune planurile ├«n aplicare: de la perdele, covoare ╚Öi tapet, p├ón─â la vopsele, tencuieli decorative, perne ╚Öi obiecte decorative.
Vezi pagina Decolis
Vezi pagina Premier Decor Concept Store
Vezi pagina Joyard

­čÜ▓ Cooperativa de Ciclism

Fiindc─â urmeaz─â sezonul ├«n care vom forja din nou bi╚Ťele ├«n ora╚Ö ╚Öi ├«n ├«mprejurimi, suntem siguri c─â v─â prinde bine urm─âtorul pont: la Cooperativa de Ciclism, deschis─â recent pe str. T├órgul Vinului, v─â pute╚Ťi repara rapid bicicletele, astfel ├«nc├ót s─â nu face╚Ťi pauze prea lungi de la pedalat.
Vezi pagina Cooperativa de Ciclism

­čžü Lirio Artisan Bakery

Lirio este o nou─â cofet─ârie artizanal─â care func╚Ťioneaz─â doar ├«n regim takeaway. Pare o variant─â bun─â dac─â vre╚Ťi s─â face╚Ťi o schimbare ├«n ceea ce prive╚Öte dulciurile, mai ales c─â aici g─âsim o aten╚Ťie mare inclusiv la cantitatea de zah─âr ad─âugat, f─âr─â a limita gustul ╚Öi calitatea.
Vezi pagina Lirio Artisan Bakery

ÔśĽ Sago Cafe

O nou─â cafenea ne-a s─ârit ├«n cale, mai exact genul acela de loca╚Ťie care te salveaz─â ├«ntr-o diminea╚Ť─â ├«n grab─â sau la un pr├ónz ├«n care ai nevoie de un snack rapid sau o b─âutur─â pentru a-╚Ťi prelungi energia. C├ónd sunte╚Ťi ├«n zona General Magheru, nu uita╚Ťi s─â face╚Ťi o oprire aici.
Vezi pagina Sago Cafe

­čŹ░ Voil├á Sweets & Treats

Tot din categoria cofet─âriilor avem ╚Öi Voil├á Sweets & Treats, care ╚Öi-a anun╚Ťat deschiderea vineri, 29 aprilie, de la ora 11:00, pe str. Ocnei, nr. 19. Suntem a╚Ötepta╚Ťi la inaugurare s─â degust─âm prajiturile lor, s─â ciocnim un pahar de ╚Öampanie ╚Öi s─â test─âm op╚Ťiunile de brunch.
Vezi pagina Voilà Sweets & Treats

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau prin formularul de contact.

Alte sugestii

­čĺî Nou ├«n Sibiu ├«n luna FEBRUARIE
­čîĘ´ŞĆ Nou ├«n Sibiu ├«n luna IANUARIE
­čÄů­čĆ╗ Nou ├«n Sibiu ├«n luna DECEMBRIE
­čîÖ Nou ├«n Sibiu ├«n luna NOIEMBRIE
­čŹç Nou ├«n Sibiu ├«n luna OCTOMBRIE