🌷 Nou în Sibiu în luna MARTIE

🌷 Nou în Sibiu în luna MARTIE


Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

📸 roxana_macris

🍴 Marilú Restaurant

În scurt timp se va lansa primul restaurant gândit de SIMPA, alături de Chef Marius Muntean. Se numește Marilú, iar locația sa este Zona Industrială Vest din Sibiu. Dacă sunteți și voi nerăbdători să-l testați, îl puteți adăuga deja în colecția cu noutăți de încercat. :)
Vezi pagina Marilú Restaurant

☕🍹 LaCafei brunch&cocktails

S-a deschis recent a doua locație LaCafei din Sibiu, de data aceasta una orientată atăt pe specialități de cafea, cât și pe alternative de brunch & cocktails. Altfel spus, orice popas pe strada Rennes nr. 3 ne poate ține "ocupați" preț de câteva ore relaxante. Un plus este și terasa!
Vezi pagina LaCafei brunch&cocktails

🍫 Brunna Chocolate

Brunna Chocolate este o ciocolată produsă din boabe de cacao "single origin", într-un mic laborator artizanal din Sibiu. Nu știm cât puteți rezista poftei fără să o încercați, dar nici nu e nevoie să vă chinuiți, fiindcă orice comandă se poate face rapid direct pe pagina lor de facebook. 😋
Vezi pagina Brunna Chocolate

🥣 Alchimie Culinară

Arta gastronomică nu e un joc de copii, iar asta se simte mai ales în gustul final al preparatelor ce se doresc a fi total sănătoase. Tocmai de asta ar trebui să acordăm o șansă celor ce ne promit să îmbine armonios ingredientele de calitate și să vedem ce poate ieși din mâinile lor pricepute!

Preparatele culinare și deserturile marca Alchimie Culinară se pot comanda rapid, online, atât pentru propria poftă, cât și pentru diverse evenimente la care să-i răsfățăm pe cei dragi.
Vezi pagina Alchimie Culinară

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

Similar Suggestions

🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE
🌨️ Nou în Sibiu în luna IANUARIE
🎅🏻 Nou în Sibiu în luna DECEMBRIE
🌙 Nou în Sibiu în luna NOIEMBRIE