­čîĚ Nou ├«n Sibiu ├«n luna MARTIE

­čîĚ Nou ├«n Sibiu ├«n luna MARTIE


Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

­čôŞ roxana_macris

­čŹ┤ Maril├║ Restaurant

├Än scurt timp se va lansa primul restaurant g├óndit de SIMPA, al─âturi de Chef Marius Muntean. Se nume╚Öte Maril├║, iar loca╚Ťia sa este Zona Industrial─â Vest din Sibiu. Dac─â sunte╚Ťi ╚Öi voi ner─âbd─âtori s─â-l testa╚Ťi, ├«l pute╚Ťi ad─âuga deja ├«n colec╚Ťia cu nout─â╚Ťi de ├«ncercat. :)
Vezi pagina Maril├║ Restaurant

ÔśĽ­čŹ╣ LaCafei brunch&cocktails

S-a deschis recent a doua loca╚Ťie LaCafei din Sibiu, de data aceasta una orientat─â at─ât pe specialit─â╚Ťi de cafea, c├ót ╚Öi pe alternative de brunch & cocktails. Altfel spus, orice popas pe strada Rennes nr. 3 ne poate ╚Ťine "ocupa╚Ťi" pre╚Ť de c├óteva ore relaxante. Un plus este ╚Öi terasa!
Vezi pagina LaCafei brunch&cocktails

­čŹź Brunna Chocolate

Brunna Chocolate este o ciocolat─â produs─â din boabe de cacao "single origin", ├«ntr-un mic laborator artizanal din Sibiu. Nu ╚Ötim c├ót pute╚Ťi rezista poftei f─âr─â s─â o ├«ncerca╚Ťi, dar nici nu e nevoie s─â v─â chinui╚Ťi, fiindc─â orice comand─â se poate face rapid direct pe pagina lor de facebook. ­čśő
Vezi pagina Brunna Chocolate

­čąú Alchimie Culinar─â

Arta gastronomică nu e un joc de copii, iar asta se simte mai ales în gustul final al preparatelor ce se doresc a fi total sănătoase. Tocmai de asta ar trebui să acordăm o șansă celor ce ne promit să îmbine armonios ingredientele de calitate și să vedem ce poate ieși din mâinile lor pricepute!

Preparatele culinare ╚Öi deserturile marca Alchimie Culinar─â se pot comanda rapid, online, at├ót pentru propria poft─â, c├ót ╚Öi pentru diverse evenimente la care s─â-i r─âsf─â╚Ť─âm pe cei dragi.
Vezi pagina Alchimie Culinar─â

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

Alte sugestii

­čŹĺ Nou ├«n Sibiu ├«n luna IUNIE
­čÉŁ Nou ├«n Sibiu ├«n luna MAI
­čî▒ Nou ├«n Sibiu ├«n luna APRILIE
­čî╝ Nou ├«n Sibiu ├«n luna MARTIE
­čĺî Nou ├«n Sibiu ├«n luna FEBRUARIE