Se distribuie cărțile de identitate pentru cererile depuse în perioada 9 februarie – 31 martie 2021


Serviciul de Evidență a Persoanelor Sibiu informează că Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date, București  a furnizat  materiile  prime necesare pentru  tipărirea cărților de identitate pentru care s-au depus cereri până în 31.03.2021. În aceste condiții, în municipiul Sibiu s-au tipărit un număr de 2.000 de cărți de identitate, soluționându-se cererile cetățenilor preluate de către Serviciul de Evidență a Persoanelor Sibiu în perioada 09.02.2021-31.03.2021.

Prin urmare, cetățenii care au depus cereri privind eliberarea cărții  de identitate în perioada menționată sunt invitați să se prezinte la ghișeele Serviciului de Evidență a Persoanelor Sibiu, de pe b-dul Victoriei nr. 1-3, ghișeul P 44 pentru a-și ridica noua carte de identitate. Pentru a evita aglomerația la ghișee și pentru asigurarea distanțării fizice, cetățenii sunt rugați să respecte următoarea programare: 
 
.
De asemenea, ca măsură suplimentară în sensul evitării aglomerației, Serviciul de Evidență de Persoanelor își extinde programul la ghișeul de eliberare a cărților de identitate și în zilele de sâmbăta, respectiv în 17 și 24 aprilie, în intervalul orar 9.00-13.00. 

IMPORTANT! Cetățenii care se prezintă pentru eliberarea cărților de identitate trebuie să aibă asupra lor vechile acte de identitate, care le-au fost lăsate în posesie, acestea urmând să fie predate la ridicarea noilor cărți de identitate. 

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing 
Primăria Municipiului Sibiu

Similar Suggestions

Prima acțiune împotriva căpușelor din acest an
Restricții în trafic pentru lucrări
Skate park-ul din Sibiu se extinde cu o nouă instalație
Municipiul Sibiu va avea un centru de vaccinare drive-through pe Cazarma 90
Amenajarea Lacului lui Binder pentru sport și agrement, în linie dreaptă