Sibiu - Cisnădie - Cisnădioara

Cycling route


About

Traseul de bicicletă Sibiu - Cisnădie - Cisnădioara leagă, cu mici întreruperi, pista de bicicletă a Sibiului cu Cisnădie pe Calea Cisnădiei, oferind o alternativă de transport și deplasare pentru locuitorii Cartierului arhitecților, dar poate fi ales și pentru agrement atât de locuitori cât și pentru vizitatori.

Traseul propus începe pe pista din parcul Sub Arini și părăsește Sibiul la Cireșica, unde împarte drumul cu pietonala până la Laboratorul Mândra și, în funcție de perioada zilei, cu trotuarul paralel cu cartierul arhitecților până aproape de Seviș. Aici trece paralel cu sensul invers al carosabilului și continuă până în Cisnădie. Urmează pietonala până la Biserica fortificată, continuă până la panoul de cățărat din cadrul complexului Măgura, de unde se desprinde pista de bicicletă spre Cisnădioara.

Porțiunea Sibiu - Cisnădie se poate parcurge în circa 45 de minute, iar secțiunea Cisnădie Cisnădioara în 10-15 minute. Este un traseu ușor, asfaltat care se pretează pentru toate tipurile de bicicletă.

Similar Suggestions

Sibiu - Pădurea Șopa

Cycling route

Sibiu - Cisnădie - Cisnădioara

Cycling route

Pista de biciclete Sibiu - Tropinii Noi (spre Rășinari)

Cycling route

Traseul cicloturistic „Andrei Șaguna”

Cycling route

Traseul cicloturistic „Brukenthal - Țara Oltului”

Cycling route