⭐ What’s New in Sibiu this October?


Discover the new places that have opened or will open in town!

Suppa

The first soup-bar in Sibiu is now open on Șoseaua Alba Iulia nr. 40 (Cibinium Building) - this is the place where we will always find fresh soups and chorbas, only made of local ingredients, as we would make them at home. The good thing is that their menu changes daily, so we can always enjoy new dishes.
 
 We recommend you try them out as soon as possible, while the soup is still hot. :) If you can’t make it all the way there, you can always order out.
Visit our page about Suppa

Artă.nonstop

Sigur știți locația, dar poate nu ați aflat în ce s-a transformat recent. Artă.nonstop este un spațiu de artă independent în jurul unei lucrări care a supraviețuit gândului, timpului și artistului Mircea Nicolae. De văzut pe strada Tribunei nr. 13. Abia așteptăm evenimentele care vor urma aici!
Visit our page about Artă.nonstop

Ginger

Cafea și deserturi, ce ne-am putea dori mai mult? Ginger se află în Piața Mică nr. 14, unde ne vom îndulci ori de câte ori ne dorim un moment de scăpare. Ne-au tras deja cu ochiul cheesecake-urile cu fructe de pădure, lămâie, nutella, dar și clătitele sau preparatele pe bază de cafea. Mergem? Mergem!
Visit our page about Ginger

Dacă știi de un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

POEMI Concept Store

Concept Store-ul POEMI este nou deschis pe str. Timotei Popovici, la fostul atelier floral Autographe Maison des fleurs! Ne bucurăm să avem acum la îndemână o nouă locație cu produse locale pentru casă - obiecte de ceramică și porțelan, buchete sau aranjamente cu flori proaspete și flori uscate. Toate perfecte pentru a ne bucura pe noi sau pe alții!
Visit our page about POEMI Concept Store

Similar Suggestions

🍂 Nou în Sibiu în luna SEPTEMBRIE
🌻 Nou în Sibiu în luna AUGUST
⛱ Nou în Sibiu în luna IULIE
😎 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🌞 Nou în Sibiu în luna MAI