Clandestino


Data și ora:
Gazdă:

Stefan cel Mare Street nr. 56, Sibiu, Romania, 550316
Organizator:

Despre


CLANDESTINO - versiune entomologico-muzicală a poveștii diluviene
Când Lumea Veche trebuie să dispară înghițită de ape, numai câțiva Aleși au șansa de a supraviețui. Și poate… carii?
Stai puțin, ce?
CAR, CARI - substantiv masculin. Nume dat mai multor specii de insecte mici, dăunătoare, din ordinul coleopterelor, cu corp păros și picioare scurte, care trăiesc în lemn și se hrănesc cu acesta. Din latinescul carius. (sursa: DEX online)
Clandestini pe Arca lui Noe. Clandestini în univers. Singuri. Împreună.
Spectacolul s-a bucurat de succes în toată țara.
Are ca sursă de inspirație primul capitol din „O istorie a lumii în 10½ capitole” de Julian Barnes, CLANDESTINO revine asupra uneia dintre cele mai vechi frământări ale individului: eu în ce „cabină” călătoresc pe croaziera vieții?
Un spectacol cu Claudiu Fălămaș și Dumitru Stegărescu.
Vârstă minima recomandată 12 ani.- Grădina BIS este un hub cultural aflat în Sibiu, pe strada Ștefan cel mare nr. 56, unde au loc, în aer liber, spectacole de teatru pentru toate vârstele, concerte, ateliere.
- În această perioadă, la evenimentele BIS numărul maxim de participanți este 45.
- Sunt respectate toate normele sanitare în vigoare. Purtarea măștii este obligatorie!
- Accesul în grădină este permis cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului. Vă recomandăm să veniți din timp pentru a evita aglomerația și pentru a începe spectacolele la ora anunțată.
- Vă încurajăm să achiziționați biletele ON-LINE, din timp, de pe platforma iabilet.ro, la prețul de 40 lei (Single) și 70 lei (Double). Biletele Double sunt ptr 2 persoane (cuplu/ familie/ prieteni), iar această categorisire ne ajută să organizăm distanțarea fizică necesară între spectatori.
- În seara spectacolului, la intrare, va fi disponibil un NUMĂR LIMITAT de bilete la prețul de 50 lei/ persoană.
- Biletele își pierd valabilitatea la ora începerii spectacolului.
- Spectacolele lunii septembrie sunt producții independente BIS Teatru, care se susțin doar & numai din biletele achiziționate de dumneavoastră.

Sursa text & foto