Maratonul Internațional Sibiu 2021


Data și ora:
Gazdă:
Piața Mare Sibiu

Despre

Hai la cea de-a zecea ediție a Maratonului să lăsăm urme pentru 34 de cauze https://maratonsibiu.ro!

În 2 octombrie, ne vedem la o ediție aniversară, în context ceva mai provocator și în formulă puțin atipică, dar alături de lume bună și pe traseele dragi cu care eram obișnuiți altă dată. Și chiar dacă ne e dor să ne revedem în zile însorite din mai, toamna asta facem zilele mai lungi și mai luminoase, alergând pentru și susținând 34 de cauze.

În 2021 nu vom avea limitări la numărul de participanți per eveniment și per curse, dar ne vom asigura ca lucrurile să se desfășoare în condiții de siguranță pentru toată lumea. Dacă totuși cineva nu se simte confortabil sau nu poate să participe la evenimentul public din Piața Mare, îl așteptăm cu la fel de mult drag să alerge oriunde în lume, până la 1 noiembrie.

Cursele dintre care puteți alege în 2021:
Crosul Visma – 5km
Maratonul Continental – 42,19km
SemiMaraton – 21km
Marquardt TeamRun -4x5,3km
10k
Squad Race (13-17 ani) – 2,7km

Și pentru că ne e dor să ne revedem și la Cursele Copiilor, a doua zi după cursele adulților, în 3 octombrie, ne dăm întâlnire cu micii alergători în Piața Mare – tot în condiții de siguranță.
Detalii despre cauze, înscrieri și premii pe https://maratonsibiu.ro/start-inscrieri-2021-19032.

____________
Maratonul Internațional Sibiu 2021 este organizat de Fundația Comunitară Sibiu, alături de Clubul Sportiv Comunitar Sibiu și partenerul principal Visma Software, precum și alături de alți parteneri locali. De asemenea, evenimentul este cofinanțat de Primăria Sibiu, prin Agenda Sportivă.
Foto: Florin Țintea
#maratonsibiu #ocomunitate