Motorfield

Motorfield

În jurul Sibiului

Gazdă:
Cisnădie, România
Organizator:
Data și ora:

Despre

Organizat pe o suprafață de 120.000 de metri pătrați, Motorfield vă așteaptă pentru a descoperi sute de participanţi din domeniul auto-moto, activități pentru adulți și copii, concursuri offroad și zonă special amenajată pentru mâncare și relaxare la Aerodromul Măgura. ✈

Dacă vrei să vizitezi doar din pură curiozitate sau ești pasionat de acest domeniu, atunci Motorfield este locul unde trebuie să fii. 

Descoperă aventura Motorfield împreună cu prietenii tai și fii printre cei care participă la prima ediție a celui mai complex eveniment din acest domeniu din Transilvania. Discută cu comercianții, descoperă ultimele trend-uri din domeniul auto-moto, bucură-te de show-uri de aviație și offroad, iar când vrei să te relaxezi, vizitează zona de entertainment pentru adulți.

Motivul principal pentru care ne dorim acest eveniment în inima României este pentru a crea o comunitate pentru pasionaţii de mașini prin a le oferi o ambiantă în mijlocul naturii. Astfel, fiecare participant își va putea lăsa amprenta în cadrul evenimentului, devenind astfel o sursă principală de afirmare personală și profesională în domeniul auto-moto.

🛩🏍🚗✈

Extra:
- comercianți de accesorii şi piese auto-moto
- Offroad show
- Live DJ set
- Backyard Afterparty 
- Kids Corner
- Fun Corner
- Street food
- Backyard Lounge
- Show aviație:
  - expoziție statică de aeronave
  - zbor cu avionul
  - zbor cu gyrocopter
  - salt cu parașuta
  - zbor cu parapanta.

*Sursa text & foto: https://www.facebook.com/events/334740180814055/?event_time_id=334740184147388