onenightstand ►Mango Summer Garden◄


Data și ora:
Gazdă:

Str. Avocat Ilie Macelaru, Sibiu, Romania, 550182
Organizator:

Despre

Vino la primul eveniment rock din Sibiu de dupa carantina!
Duminica 26 iulie, incepand cu ora 20:00, scena terasei Mango Summer Garden va fi zguduita asa cum trebuie! Trupa Onenightstand se va ocupa de decibeli. Ia un prieten cu tine si vino sa traiesti cu noi nebunia noastra frumoasa! O reteta perfecta pentru un party de povestit la nepoti!
---------------------------------------------------------------------
► INTRAREA ESTE LIBERA dar ai nevoie de REZERVARE! Pentru a respecta toate măsurile de siguranță impuse în această perioadă vă rugăm să țineți cont că NUMĂRUL DE LOCURI ESTE MULT LIMITAT și vă rugăm să faceți REZERVARE la numărul 0757881881 sau prin mesaj pe messenger pe pagina locatiei.
---------------------------------------------------------------------
Încă din 2012, formația sibiană Onenightstand aduce pe scena autohtonă un melanj sonor unic, numit „High Voltage Rock'n'Roll". Dacă The Rolling Stones ar avea un copil nelegitim cu The Pretty Reckless, cam așa ar suna glasul acestuia, în care se amestecă influențe precum classic-rock, blues și punk-rock.
Principiul trupei este că orice concert este o aventură de o noapte, așa că membrii formației oferă întotdeauna show-uri distractive în cel mai exploziv mod. Pur și simplu nu există spectator care să nu încheie seara dansând. Un one night stand cu formația nu va rămâne o simplă întâlnire fără obligații și va duce, mai mult ca sigur, la repetarea experienței, deoarece trupeții sunt de neoprit!
În 2012, grupul sibian a lansat o serie de demo-uri. În 2017, trupa scoate single-ul „Dirty Secret”. Începând cu 2018, Onenightstand publică periodic compilații live din turnee, sub numele de „Live Bootleg”. Trupa muncește din greu la un prim material discografic. Până atunci, însă, Onenightstand este dedicată scenei și live-urilor. Rock la voltaj înalt!

Sursa text & foto