Picnic în Târnave - Moșna

În jurul Sibiului

Data și ora:
Bilete:
150 lei/ Persoană
Gazdă:
Moșna 557160, Romania

Despre

10:45 - 11:00
Întâlnire la Bio Moșna / Familia Schuster, strada Cetății 543, în Moșna. Preluare pachete de picnic cu specialități locale de sezon de la gazde. Copiii, începând cu vârsta de 7 ani, au pachet propriu. Există și o opțiune vegetariană, dacă ne scrieți un mesaj.
11:30 Drumeție la un punct de belvedere și plimbare prin sat. Grad de dificultate de nivel ușor: 2 ore de mers pe jos dus-întors (4 km cu 100 m diferență de altitudine) cu urcări ușoare. Echipament necesar: bocanci, geacă impremeabilă și rucsac (cu loc pentru pachetul de picnic), thermos pentru ceai cald, pătură picnic.
12:30 - 13:30 Picnic afară, în natură. Facem un foc și mâncăm împreună.
14:00 Retur în sat și vizită la biserica fortificată. Terminăm turul din nou în curtea BioMoșna unde ne așteaptă un sirop și un desert.
Experiența propusă este una pentru iubitorii de natură în orice anotimp. Ne mișcăm pe afară, indiferent de vreme și ne bucurăm de specialități locale de sezon. Descoperim zona satului Moșna din Podișul Târnavelor.
Participarea la eveniment se face pe bază de înscriere respectiv achiziționare bilet
(Altfel nu știm pentru câtă lume să ne pregătim.)
Pentru biciliști:
Plecare din fața gării - Casa de Lângă Sinagogă (ora 09:30) Ruta pe Via Transilvania sau pe asfalt în funcție de nivelul participanților.
Biciclete de închiriat, MTB sau EBike:
https://trailguide.ro/ - Peter Lorand
Cei care doresc să vină cu bicicleta sunt rugați să ne transmită un e-mail la adresa contact@mytransylvania.ro
Ghizi: Cristian Cismaru (0722396755) și Andrei Rusu
Eveniment organizat în parteneriat cu Urban Bike Revolution, Trailguide Bazna, Colinele Transilvaniei și Asociația Județeană de Turism Sibiu.

Sursa text & foto