ThisObey | Piano | LIVE


Data și ora:
Bilete:
15 Lei
Gazdă:

Strada Zaharia Boiu 3, Sibiu 557260, Romania
Organizator:

Despre

Heeeeeeey!!! Noi suntem ThisObey!!!
/ˌdɪsəˈbeɪ/
La finalul verii, cântăm din nou acasă!!! Suntem foarte entuziasmați și nerăbdători să ne revedem și să ne distrăm împreună, în data de 29 August 2020, pe super terasa de la Piano, la un concert pliiiiiiiiin de viață!
Asta pentru că suntem o trupă faină și plină de energie! Ne-am înființat la Sibiu în luna Martie 2019, cu multă pasiune și respect pentru muzică, iar când vine vorba de distracție, considerăm asta ca fiind domeniul pe care-l tratăm cu cea mai mare seriozitate!
Stilul pe care îl abordăm arată bucuria de a cânta iar libertatea de exprimare și energia proprie a fiecărui membru în parte fuzionează perfect realizând o conexiune ce te ridică la dans, numaidecât!
Tocmai de aceea, în atât de scurt timp am reușit să compunem împreună multe piese pe care abia așteptăm să vi le cântăm și care în curând vor fi și disponibile online. Restul programului este deocamdată completat de melodii cover ale unor trupe de la care învățăm multe, trupe ca Twenty One Pilots, Manu Chao, Coldplay, etc.
Suntem nerăbdători să ne revedem acasă în Sibiu după o prea lungă pauză, să vă cunoaștem și prietenii și să ne distrăm așa fain cum știm că se poate!

Sursa text & foto