Ce poți face iarna în Sibiu?


Fie că ești doar într-o trecere rapidă, fie că iei orașul la pas în zilele libere de iarnă, Sibiul e genul de locație care oferă variante de relaxare și distracție pentru timpul, bugetul și preferințele tale. Noi știm bine „Ce poți face iarna în Sibiu” și am strâns ideile într-o listă pe cât de scurtă, pe atât de relevantă.

Podul Minciunilor

Pe timp de iarnă, Podul Minciunilor din Piața Mică rămâne una dintre atracțiile principale ale turiștilor, datorită tunelului de lumini construit an de an deasupra sa. În plus, locația arată foarte bine și în poze.

credit foto: Silvana Armat.

Vezi pagina Podul Minciunilor

Târgul de Crăciun din Piața Mare

Se spune că este cel mai frumos Târg de Crăciun din țară, dar ce nu știu mulți oameni este că Târgul din Sibiu a fost primul de acest gen, fiind lansat în urmă cu exact 10 ani. Acum, reunește peste 90 de căsuțe cu produse tradiționale și cu tematică de iarnă. În plus, atrage mii de turiști anual, care vin să simtă atmosfera feerică, așa cum o mai pot face doar în marile orașe europene.

Târgul de Crăciun din Piața Mare

Vezi pagina Târgului de Crăciun

ARIA - Aqua Park

Pentru că tuturor ne place relaxarea la piscină chiar și în plină iarnă, ARIA Aqua s-a extins recent cu încă 1200 metri pătrați de zone pentru întreaga familie: vârtejuri cu apă, vulcani subacvatici, jacuzzi, cascade, bazin pentru copii mici, spații de relaxare, masaj și aqua bar.

Vezi pagina ARIA - Aqua Park

Muzeul Astra

Unul dintre locurile din oraș în care poți să retrăiești iarna în cel mai autentic mod este la Muzeul Satului din Sibiu. Dacă ninge, plăcerea va fi cu atât mai mare să te plimbi pe poteci sau să faci o tură cu sania exact ca în copilărie, pe ulițele satului.

Alte sugestii

„O vedere din Gușterița" - concurs de fotografie
O floare pentru Thalia
„La Sibiu, de Dragobete”. Junii Sibiului celebrează iubirea
Tobe pentru supereroi-proiect dedicat cadrelor medicale sibiene
La pas prin GușterLand - Turnul memorial