Ce poți face iarna prin jurul Sibiului?


Dacă ajungi în Sibiu iarna și ai un pic de timp la dispoziție, iată câteva sugestii despre ce poți face. Sunt activități și pentru cei cu copii dar și fără.

1. Schi

Foarte aproape de Sibiu, în Păltiniș, poți merge la schi fie la Arena Platoș fie la pârtia Oncești. Faci cam 30-40 minute până acolo dar ai ce face toată ziua. Verifică și pagina fiecărei pârtii pentru că e plin de concursuri și activități în vacanța de iarnă.

Arena Platoș Oncești Păltiniș

2. Cisnădie

Cam în 15-20 minute puteți ajunge în Cisnădie. Musai să vizitați centrul care găzduiește anul acesta cel mai mare brad din România, un brad artificial, creat din crenguțe prinse pe o structură metalică. Apoi direct la patinoarul din Cisnădie unde vă puteți distra cu cei mici. Credit photo: Turnul Sfatului

Patinoarul din Cisnădie

3. Hotelul de Gheață de la Bâlea

Dacă sunteți curajoși, puteți încerca să dormiți o noapte la Hotelul de Gheață de la Bâlea. Aveţi ocazia de a înnopta într-o atmosferă inedită şi primitoare, în camere cu pereţi şi mobilă sculptate manual de artişti ai gheţii. În fiecare an hotelul are altă tematică iar anul acesta tema e "lumea muzicii în gheață"

www.hotelofice.com

4. Castelul de Lut Valea Zanelor

La numai o oră de condus cu mașina din Sibiu către Făgăraș, foarte aproape de Porumbacu de Sus, puteți vizita Castelul de Lut Valea Zânelor care este absolut spectaculos și iarna.

Castelul de Lut Valea Zânelor

Alte sugestii

ADEVĂRAȚII SUPEREROI, un proiect care ne amintește ce contează
E zăpadă la Arena Platoș?
De unde cumperi cadouri #online
Povestea merelor de aur
Idei pe timp de carantină pentru pasionații de citit