Sibiu Rally Team

Organizator de Evenimente


Program

Închis
Vezi programul

Address

DJ 106D

Despre

MARELE PREMIU AL SIBIULUI 2019-VITEZA PE TRASEU MONTA.ACTIUNE COFINANTATA DE PRIMARIA SIBIU PRIN AGENDA SPORT.02.11.2019-DJ 106D IESIRE POPLACA-INTERSECTIE DRUM SIBIU-RASINARI.
Viteza pe traseu montan - VTM sau cum este denumită popular viteza în coastă, este cea mai spectaculoasă ramură a sportului auto ce nu se desfășoară pe circuit. O etapă se desfășoara pe un traseu închis circulației publice, numai în urcare. Este genul de automobilism sportiv în care performanța ține în primul rând de măiestria pilotului (echilibru, talent, etc.) și în plan secundar de performanța mașinii de concurs. Înscrierea participanților se face prin trimiterea cererilor de înscriere organizatorului cu zece zile înainte de primul start. Verificările administartive și tehnice au loc sâmbătă 02.11.2019 începand cu ora 7.30 - se verifică actele participanților (permis de conducere,împuternicire, asigurări RCA, actele mașinii).Verificările tehnice constau în verificarea sumară a stării tehnice a mașinii și a echipamentului de securitate.
Manșele de antrenament - recunoaștere în număr de 2 urcări, au loc sâmbătă 02.11.2019 și constau în parcurgerea în regim normal a traseului pentru familiazarea cu dificultățile traseului. Manșele de antrenament cronometrate se desfășoară sâmbătă 02.11.2019 după recunoașterea traseului cu startul la minut și sunt necesare pentru a stabili ordinea de start. Antrenamentele oficiale și manșele de concurs - două la număr au loc sâmbătă 02.11.2019 începand cu ora 14.00 și se vor desfășura cu startul în ordine inversă clasamentului din antrenamentele cronometrate. Clasamentele se întocmesc în funcție de cilindree și cumularea celor doi timpi din ambele manșe. Festivitatea de premiere are loc imediat după încheierea competiție prin oferirea de cupe și medalii primilor trei calsați. Deasemenea se vor acorda și premii în bani fiind prima competiție de acest gen care acordă premii în bani primilor clasați. Acest lucru se dorește a fi un stimulent pentru tinerii debutanți în sportul auto.

Photo Gallery

RALIUL SIBIULUI 2019

VTM 2018

MARELE PREMIU AL SIBIULUII 2019-VTM

Alte sugestii

Pamira Tennis Sibiu

Organizator de Evenimente

Școala Finlandeză Sibiu

Organizator de Evenimente

Transilvania ART FACTORY

Organizator de Evenimente

Domy Music Star

Organizator de Evenimente

Festivalul Familiei

Organizator de Evenimente