Vacanța de Vis

Agenție de turism outgoing


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Someșului 28, Sibiu, Romania

Despre

Am pornit cu Grecia -prima dragoste si am diversificat in timp avand deja turisti fideli care au fost in sejururi cu masina autocarul sau avionul, pelerinaje organizate peste tot in Grecia, Israel, Medjugorie, tabere scolare, city break uri, excursii spirituale.

Turistii multumiti care au revenit si de 3 ori pe acelasi pelerinaj, turistii fideli care au crescut odata cu noi (de la primele excursii, luna de miere apoi vacantele cu familia marita- copilasii) toate ne bucura.

Ne dorim din suflet Vacanta de vis pentru turistii nostri care in timp au devenit prietenii nostri.

Fie ca e Litoralul nostru romanesc, Bulgaria sau Turcia cu all inclusive preferata de familiile cu copii dar si pentru cei care vor relaxare, Croatia, Muntenegru, Spania, Portugalia, Cipru,Malta, circuite in Europa, Asia, America, croaziere…Vacante de vis oriunde in lume.

De ce noi? Functionam pe principii corecte crestinesti. Consideram ca : Ceea ce daruiesti, primesti!

Deci dorim sa oferim din suflet vacante frumoase turistilor nostri si sa ii informam cat mai corect despre ce vor gasi la locul de cazare.

Teoria din catalog sa fie la fel cu practica din concediu.Iar la finalul vacantei vrem sa stim parerea dvs turistii nostrii – prietenii nostri .

Alte sugestii

Tour C. Express

Agenție de turism outgoing

Boat Travel & Tours

Agenție de turism outgoing

Yo-Yo Travel

Agenție de turism outgoing

Transair Agency

Agenție de turism outgoing

Eximtur Sibiu

Agenție de turism outgoing