🏁 START sezon de ski! Vezi tot ce trebuie să știi despre Arena Platoș

🏁 START sezon de ski! Vezi tot ce trebuie să știi despre Arena Platoș


Sezonul de ski 2022-2023 începe oficial în mini-vacanța de 1 decembrie. Cu siguranță, multe dintre ieșirile sibienilor în aceste zile libere vor fi la Arena Platoș din Păltiniș, motiv pentru care ne-am mobilizat să punem la un loc detaliile la zi despre starea pârtiilor, condițiile de schiat și idei de petrecere a timpului liber în zonă.

Pentru cei care mergeți la Arena Platoș doar să schiați 🙂

Mai mult ca sigur majoritatea mergeți la Părtiniș să vă autodepășiți într-ale schiatului. Începători sau avansați, voi sunteți cei care animați pârtia: faceți scheme pe schiuri demne de Jocurile Olimpice, încercați mereu noi tehnici sau vă retrageți de-o parte a pârtiei să-i învățați și pe alții secretele acestui sport.

Pentru voi am reunit mai jos o serie de informații de bază, de maxim ajutor în planificarea unei ieșiri la Arena Platoș sau direct în momentele în care vă aflați pe pârtie.

❄ STRAT ZĂPADĂ: 12 cm

🚩 PÂRTII DESCHISE

În acest weekend prelungit ne putem bucura de zăpadă doar pe pârtia D, care a fost modernizată: părtia a fost lățită considerabil, a fost montat un teleschi cu talere pentru urcare individuală, ideală pentru începători, s-au instalat hidranți pentru tunurile de zăpadă, dar și un sistem de nocturnă modern. Pentru un acces facil a fost amenajată și o parcare pentru aproximativ 50 de mașini.

🕙 PROGRAM

30.11.2022 - 10.00 - 21:00
01.12.2022 - 10:00 - 21:00 
02.12.2022 - 10:00 - 21:00
03.12.2022 - 09:00 - 21:00
04.12.2022 - 09:00 - 17:00

🗺 HARTA PÂRTIILOR

📲 WEBCAM 🎟 PREȚURI SKIPASS 🎿 PREȚURI ÎNCHIRIERE ECHIPAMENT

Pentru cei care ziceți că „există viață și dincolo de ski”. 🙃

Deloc puțini sunteți și cei care vedeți noi oportunități de distracție în cadrul oricărei ieșiri la ski, chiar fără a vă urca pe schiuri. Nu e nimic greșit în asta, mai ales că nu toată lumea a prins pofta de adrenalină. Variante sunt însă din plin și pentru voi, nu vă faceți griji!

🛷 ÎNCHIRIAZĂ O SANIE SAU UN BOB

Cine zice că nu te poți distra dacă stai departe de schiuri? Din contră, dacă îți închiriezi o sanie sau un zipfelbob vei avea parte de o zi întreagă în care vei retrăi copilăria ca și cum ar fi fost ieri. În plus, Arena Platoș deține cea mai lungă pârtie de săniuș din țară (800 metri), dotată cu nocturnă și accesibilă cu telescaunul.

☕🥙 RELAXARE LA APRES-SKI SAU RESTAURANT

Altfel bei un vin fiert, o ciocolată caldă sau mănânci ceva bun cu un peisaj așa fain de iarnă în față. E modul tău de a te bucura de anotimpul rece și dacă asta e ceea ce-ți dorești - să te adăpostești la apres-ski sau restaurant cât timp prietenii sunt la ski - atunci fix asta ar trebui să faci!

🗓 EVENIMENTE DE CARE SĂ TE BUCURI DE PE MARGINE

Agenda de evenimente din iarna aceasta, organizate la Arena Platoș, este la fel de încărcată ca de obicei.

Începem cu party-urile de 1 Decembrie și Revelion, apoi continuăm cu Freestyle Open, Skier & Boarder 4X, MTB Winter 4X, Kids Race, Battle of the Champions, Bikini Race și Slide & Freeze.
Urmărește pagina Arena Platoș să primești notificări când apare un eveniment nou

Similar Suggestions

Delicii răcoritoare pentru zile toride la Sibiu
La pas prin România Atractivă: Gusturi sibiene
Hai la iarbă verde în Sibiu! 🌿🌞🍽️
Sibiul în trend: mâncăruri și băuturi de încercat
Sibiul Festivalier 2024