­čĆü START sezon de ski! Vezi tot ce trebuie s─â ╚Ötii despre Arena Plato╚Ö

­čĆü START sezon de ski! Vezi tot ce trebuie s─â ╚Ötii despre Arena Plato╚Ö


Sezonul de ski 2022-2023 ├«ncepe oficial ├«n mini-vacan╚Ťa de 1 decembrie. Cu siguran╚Ť─â, multe dintre ie╚Öirile sibienilor ├«n aceste zile libere vor fi la Arena Plato╚Ö din P─âltini╚Ö, motiv pentru care ne-am mobilizat s─â punem la un loc detaliile la zi despre starea p├órtiilor, condi╚Ťiile de schiat ╚Öi idei de petrecere a timpului liber ├«n zon─â.

Pentru cei care merge╚Ťi la Arena Plato╚Ö doar s─â schia╚Ťi ­čÖé

Mai mult ca sigur majoritatea merge╚Ťi la P─ârtini╚Ö s─â v─â autodep─â╚Öi╚Ťi ├«ntr-ale schiatului. ├Äncep─âtori sau avansa╚Ťi, voi sunte╚Ťi cei care anima╚Ťi p├órtia: face╚Ťi scheme pe schiuri demne de Jocurile Olimpice, ├«ncerca╚Ťi mereu noi tehnici sau v─â retrage╚Ťi de-o parte a p├órtiei s─â-i ├«nv─â╚Ťa╚Ťi ╚Öi pe al╚Ťii secretele acestui sport.

Pentru voi am reunit mai jos o serie de informa╚Ťii de baz─â, de maxim ajutor ├«n planificarea unei ie╚Öiri la Arena Plato╚Ö sau direct ├«n momentele ├«n care v─â afla╚Ťi pe p├órtie.

ÔŁä STRAT Z─éPAD─é: 12 cm

­čÜę P├éRTII DESCHISE

├Än acest weekend prelungit ne putem bucura de z─âpad─â doar pe p├órtia D, care a fost modernizat─â: p─ârtia a fost l─â╚Ťit─â considerabil, a fost montat un teleschi cu talere pentru urcare individual─â, ideal─â pentru ├«ncep─âtori, s-au instalat hidran╚Ťi pentru tunurile de z─âpad─â, dar ╚Öi un sistem de nocturn─â modern. Pentru un acces facil a fost amenajat─â ╚Öi o parcare pentru aproximativ 50 de ma╚Öini.

­čĽÖ PROGRAM

30.11.2022 - 10.00 - 21:00
01.12.2022 - 10:00 - 21:00 
02.12.2022 - 10:00 - 21:00
03.12.2022 - 09:00 - 21:00
04.12.2022 - 09:00 - 17:00

­čŚ║ HARTA P├éRTIILOR

­čô▓ WEBCAM ­čÄč PRE╚ÜURI SKIPASS ­čÄ┐ PRE╚ÜURI ├ÄNCHIRIERE ECHIPAMENT

Pentru cei care zice╚Ťi c─â ÔÇ×exist─â via╚Ť─â ╚Öi dincolo de skiÔÇŁ. ­čÖâ

Deloc pu╚Ťini sunte╚Ťi ╚Öi cei care vede╚Ťi noi oportunit─â╚Ťi de distrac╚Ťie ├«n cadrul oric─ârei ie╚Öiri la ski, chiar f─âr─â a v─â urca pe schiuri. Nu e nimic gre╚Öit ├«n asta, mai ales c─â nu toat─â lumea a prins pofta de adrenalin─â. Variante sunt ├«ns─â din plin ╚Öi pentru voi, nu v─â face╚Ťi griji!

­čŤĚ ├ÄNCHIRIAZ─é O SANIE SAU UN BOB

Cine zice c─â nu te po╚Ťi distra dac─â stai departe de schiuri? Din contr─â, dac─â ├«╚Ťi ├«nchiriezi o sanie sau un zipfelbob vei avea parte de o zi ├«ntreag─â ├«n care vei retr─âi copil─âria ca ╚Öi cum ar fi fost ieri. ├Än plus, Arena Plato╚Ö de╚Ťine cea mai lung─â p├órtie de s─âniu╚Ö din ╚Ťar─â (800 metri), dotat─â cu nocturn─â ╚Öi accesibil─â cu telescaunul.

ÔśĽ­čąÖ RELAXARE LA APRES-SKI SAU RESTAURANT

Altfel bei un vin fiert, o ciocolat─â cald─â sau m─ân├ónci ceva bun cu un peisaj a╚Öa fain de iarn─â ├«n fa╚Ť─â. E modul t─âu de a te bucura de anotimpul rece ╚Öi dac─â asta e ceea ce-╚Ťi dore╚Öti - s─â te ad─âposte╚Öti la apres-ski sau restaurant c├ót timp prietenii sunt la ski - atunci fix asta ar trebui s─â faci!

­čŚô EVENIMENTE DE CARE S─é TE BUCURI DE PE MARGINE

Agenda de evenimente din iarna aceasta, organizate la Arena Platoș, este la fel de încărcată ca de obicei.

Începem cu party-urile de 1 Decembrie și Revelion, apoi continuăm cu Freestyle Open, Skier & Boarder 4X, MTB Winter 4X, Kids Race, Battle of the Champions, Bikini Race și Slide & Freeze.
Urmărește pagina Arena Platoș să primești notificări când apare un eveniment nou

Alte sugestii

La pas prin România Atractivă: Gusturi sibiene
Hai la iarb─â verde ├«n Sibiu! ­čî┐­čî׭華´ŞĆ
Sibiul în trend: mâncăruri și băuturi de încercat
Sibiul Festivalier 2024
O călătorie prin Sibiul de ieri și de azi