🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE

🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE


Aprilie nu doar că a readus întreaga natură la viață, ci a lăsat și câteva noutăți în urma sa! 

Afaceri diverse au populat Sibiul, printre care un restaurant indian, o sală de sport, o pizzerie, o librărie și un alt restaurant cunoscut ce s-a redeschis într-o nouă locație.

Vezi în continuare toate punctele noi din oraș, adună-ți câțiva prieteni și ieșiți la o plimbare pentru a le descoperi și a profita de vremea bună. 

🍛 Soul Indian Cuisine

Aromele și culorile din est au pătruns luna aceasta și în Sibiu, iar noi vă anunțăm că s-a deschis primul restaurant cu specific indian din oraș!

Situat pe strada Ocnei nr. 8, Soul Indian Cuisine îți aduce tradiția culinară orientală direct în farfurie! Atmosfera localului este una prietenoasă și primitoare, cu un decor simplu, dar unde mirosul condimentelor și texturile preparatelor te vor duce imediat cu gândul pe meleaguri îndepărtate.

La următoarea ocazie când ajungi în zona Centrului Vechi și vrei să încerci ceva diferit, nu ezita să le treci pragul și să trăiești o experiență gastronomică cu totul nouă în Sibiu!

Sursa foto: Turnul Sfatului și Instagram Indian Soul Cuisine
Vezi pagina Indian Food Cuisine

🍣 Osushi - locație nouă

Aflat până nu demult pe strada Târgul Vinului, în centrul istoric, cunoscutul restaurant sibian Osushi s-a redeschis într-o nouă locație.

Începând din aprilie, Osushi vă așteaptă tot în zona centrală, în Piața Habermann, cu o selecție de preparate desprinse direct din bucătăria tradițională japoneză! Dacă ajungi prin zonă, nu sta pe gânduri și treci pragul localului pentru a savura o porție de sushi, pregătită cu mare atenție.

sursa foto: Osusuhi
Vezi pagina restaurantului Osushi Sibiu

🛋️ Nook - A doua locație

Dacă te afli printre cei care lucrează de acasă, dar din când în când simți că îți lipsește atmosfera de la birou, pauzele de cafea și discuțiile cu colegii, atunci probabil ai auzit deja de Nook, spațiul de co-working de pe Bulevardul Victoriei.

Ei bine, Nook și-a deschis luna aceasta cea de-a doua locație, pe strada Avram Iancu nr. 21, cu un decor modern, elegant și confortabil, unde te vei simți ca acasă. Aici poți lucra în liniște, poți socializa, lega prietenii și poți să închiriezi spațiul pentru evenimente private.

sursa foto: NOOK
Vezi pagina noii locații Nook

🍕 Brio Pizza

Se simte cumva miros de pizza în aer? Noi credem că da, pentru că la Brio Pizza, cea mai nouă pizzerie din oraș, cuptoarele sunt încinse!

Brio Pizza s-a deschis pe strada Nicolae Teclu nr. 29-31, iar meniul conține mai multe opțiuni clasice de pizza, inclusiv veggie, disponibile la livrare, direct la tine acasă.
Când ai poftă de pizza - și știm sigur că asta se întâmplă destul de des - încearcă variantele propuse de ei!

Sursa foto: Brio Pizza și Tazz Brio Pizza
Vezi pagina Brio Pizza

🍖 Bunătăți Ardelenești

Dacă ai ajuns pe la Shopping City Sibiu, iar pe lista de cumpărături ai și mezeluri, lactate, pâine proaspătă și poate chiar și un borcan de miere, atunci fă o oprire la Bunătăți Ardelenești!

Aici vei găsi numeroase produse tradiționale românești, inclusiv zacuscă, siropuri, socată, ciocolată de casă, cozonac, ori salam de biscuiți. O bucurie să te întorci în timp, în vremurile bune, când accentul era pus pe mâncare simplă și cu gust! 

Sursa foto: Shopping City Sibiu și Bunatati Ardelenesti
Vezi pagina Bunătăți Ardelenești

🏋️ Stay Fit Gym

Sportul ar trebui să facă parte din viața fiecăruia dintre noi, iar în cazul în care ai deja o pasiune pentru el, ori ți-ai dori să începi să frecventezi o sală de sport, atunci află că recent s-a mai deschis una la Sibiu.

Începând de luna aceasta, Stay Fit Gym, prezentă până acum acum doar în Promenada Mall, are o nouă locație și la Shopping City Sibiu, în zona Food Court. Vei beneficia de un spațiu generos pentru fitness, traineri specializați, clase de grup și echipamente moderne, toate într-o o atmosferă motivantă, alături de oameni care îți împărtășesc pasiunea.

Sursa foto: Stay Fit Gym
Vezi pagina Stay Fit Gym

📚 Librăria Compas

Fie că îți dorești să citești o carte nouă, ori micuțul tău are nevoie de rechizite, acum le vei găsi pe toate chiar în Piața Mare la nr. 16, unde s-a deschis recent Librăria Compas.
 
Aici vei găsi o gamă variată de rechizite și produse de papetărie, birotică, dar și cărți de beletristică, dezvoltare personală, istorie, atlase sau cărți pentru copii. Ce zici de-un popas?

sursa foto: Librăria Compas
Vezi pagina librăriei Compas

Credit foto: theodora.ndr

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE
🌨️ Nou în Sibiu în luna IANUARIE