Stația smart de autobuz din Piața Teatrului, pusă în funcțiune


 Din acest sfârșit de săptămână a fost pusă în funcțiune stația smart de autobuz de pe bulevardul Coposu, de lângă Piața Teatrului, fiind prima de acest fel din Sibiu. 
 
Structura din sticlă și metal de 10 metri lungime, are iluminat propriu și este conectată la internet pentru a asigura informarea călătorilor în format digital. 

Pe ecranul tactil încorporat în stație, călătorii vor găsi informații despre liniile de autobuz, conexiunile între trasee, orele de sosire în stație a autobuzelor, obiective de interes turistic, etc. 
 
PE PAGINA DE START sunt afișate informații despre: 
 
  •  Orele la care vor sosi următoarele autobuze în stație, conform programului de circulație
  •  Ora și temperatura exterioară 
  • Pe banda galbenă din mijlocul ecranului vor fi afișate informații de larg interes public, emise de Primăria Sibiu 
 
PAGINILE SECUNDARE: 
 
  • Căutarea unei destinații: după introducerea unei destinații în Sibiu, programul va afișa rutele de autobuz care pot fi utilizate pentru a ajunge acolo, orarul acestor linii și stațiile de pe rută. 
  •  Informații despre liniile de autobuz care trec prin această stație, cu orele de sosire în stație, cu stațiile de pe traseu, iar pentru fiecare stație se afișează și alte autobuze care trec prin aceasta pentru configurarea legăturilor 
  • Puncte de interes pentru turiști: prin intermediul unei hărți interactive, turiștii vor putea afla ce obiective turistice sunt în zonă. Pe aceasta sunt figurate muzee, locurile pentru petrecerea timpului liber, precum și instituțiile publice. Această secțiune va fi îmbogățită și actualizată în următoarea perioadă.
 
Pentru că ne dorim ca sibienii să folosească această stație cât mai mult timp în bune condiții, stația este protejată cu un sistem de camere video care supraveghează zona, scopul acestora fiind acela de a descuraja eventualele acte de distrugere. 
 
 
Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing
Primăria Municipiului Sibiu

Similar Suggestions

Halloween în Sibiu 🎃 unde te poți distra și ce poți mânca
Toamna aceasta, fii liber în aer liber! Câștigă o experiență locală oferită de Anii Drumeției
Inspirație pentru Paște
Sibiul festivalier: 15 evenimente confirmate, pe care le așteptăm în 2022
Susținem Sibiul în competiția „Destinaţia Anului 2022”