Nostalgic Dacia

Nostalgic Dacia


Location:


Strada Pădurea Dumbrava 16-20, Sibiu, Romania

Organizer:

Dates and Hours:

About

   🚗🚗 Între 5-10 autoturisme Dacia 1300 și 1310, din perioada anilor ’70-’80, vor fi prezentate, împreună cu propriile povești, adunate de către actualii proprietari ai mașinilor. Obiecte, printre care și costume de epocă, inclusiv din colecțiile Muzeului ASTRA, vor întregi mica expoziție, care va fi comunicată publicului de către muzeograful Adrian Alexe. Cu siguranță celor care au condus și văzut Daciile făcându-și treaba, evenimentul le va trezi amintiri plăcute.      
     Vă mai amintiți de copilăria anilor ’70-’90, în care adulții, în zilele și orele libere, reparându-și Daciile, socializau între ei și adunau copiii curioși în jurul lor, care între două reprize de fotbal printre blocuri se uitau cu admirație la motoare care erau meșterite de către tați și vecini? Dar credem că și celor mult mai tineri le vom stârni curiozitatea.
     În fotografia alb-negru, din arhiva muzeului nostru, realizată în anul 1985, în parcarea Muzeului Tehnicii Populare, vedem Dacii 1300, 1310, un autobuz Roman 111 și un autocar Mercedes O302 sau Iran National. Ne vedem după 38 de ani, în același loc!

ℹ️Organizatori: Muzeul ASTRA și Club Dacia Nostalgia

🗓️Duminică, 28 mai 2023
⏰între orele 10-18
📍 Locația: parcarea din fața Pavilionului Muzeal Multicultural, intrarea principală în Muzeul ASTRA

Evenimentul este dedicat tuturor celor care trec poarta Muzeului ASTRA!

Photos