ATINS prin muzică // ARCADIA Quartet //

Muzică clasică

Despre

ATINS prin muzică // ARCADIA Quartet //

𝗣𝗥𝗢𝗚𝗥𝗔𝗠
Dan Dediu - Cvartetul de coarde nr. 7, Für Ulisse (*2020)
Ludwig van Beethoven - Cvartetul de coarde nr. 14 op. 131 în do diez minor


* Lucrarea „Cvartetul de coarde nr. 7, Für Ulisse (*2020)” a fost comandată de către Rotary Club Pipera pentru a fi prezentată în premieră în cadrul concertelor „Moștenitorii României Muzicale”, cu ocazia sărbătoririi anului Beethoven (8 octombrie 2020, București).


𝗔𝗥𝗧𝗜𝗦̦𝗧𝗜
Ana Török, vioră I
Răsvan Dumitru, vioară II
Traian Boală, violă
Zsolt Török, violoncel

www.arcadiaquartet.com | www.stagiuneacamerala.com


Fii parte a fenomenului muzicii de cameră din Sibiu și investește în dezvoltarea Stagiunii Camerale „Florescu-Fernandez & Friends”.

𝗗𝗼𝗻𝗮𝘁̦𝗶𝗶:
https://www.paypal.me/florescufernandez
https://www.patreon.com/florescufernandez


𝗦𝗧𝗔𝗚𝗜𝗨𝗡𝗘𝗔 𝗖𝗔𝗠𝗘𝗥𝗔𝗟𝗔̆ 𝗙𝗟𝗢𝗥𝗘𝗦𝗖𝗨-𝗙𝗘𝗥𝗡𝗔𝗡𝗗𝗘𝗭 & 𝗙𝗥𝗜𝗘𝗡𝗗𝗦

Pasiunea pentru muzică stă la baza stagiunii „Florescu - Fernandez & Friends”, un proiect independent și unic în Sibiu, cu concerte „full house” în fiecare lună. Stagiunea a început în 2015 la inițiativa violoncelistului Makcim Fernandez Samodaiev (Cuba) și a pianistei Monica Florescu (România), stabiliți la Sibiu după ce timp de mai mulți ani au studiat, locuit și concertat în diferite țări din Europa și în Mexic. Pentru că Sibiul se bucură de un public cunoscător și avid de muzică clasică, stagiunea camerală „Florescu - Fernandez & Friends” propune o serie de concerte lunare, unde invitați sunt muzicieni cunoscuți din România, dar și din afara țării, precum violonistul sud-coreean Edwin Kim, pianista Ana Kavalerova, violistul Răzvan Popovici și alții. Concertele stagiunii au și o dimensiune educativă, fiecare lucrare interpretată fiind introdusă de scurte explicații și repere istorice. Din ianuarie 2020, stagiunea camerală „Florescu - Fernandez & Friends” ajunge inclusiv la București.

Stagiunea Camerală „Florescu-Fernandez & Friends” este un proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și include seria de concerte „Odae cum harmoniis”, realizată în parteneriat cu Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu (FDGS), cu sprijinul Guvernului României, prin Departamentul pentru Relaţii Interetnice.