ATINS prin muzică // Valentin Șerban - Răzvan Popovici - Makcim Fernandez - Monica Florescu //

Muzică clasică

Despre

ATINS prin muzică // Valentin Șerban - Răzvan Popovici - Makcim Fernandez - Monica Florescu //


𝗣𝗥𝗢𝗚𝗥𝗔𝗠
Ludwig van Beethoven - Cvartet cu pian în Mi bemol Major, op. 16
Robert Schumann - Cvartet cu pian în Mi bemol Major, op. 44


𝗔𝗥𝗧𝗜𝗦̦𝗧𝗜
Valentin Șerban, vioară
Răzvan Popovici, violă
Makcim Fernandez Samodaiev, violoncel
Monica Florescu, pian


𝗥𝗘𝗭𝗘𝗥𝗩𝗔̆𝗥𝗜
Trimite un e-mail pe adresa pr@florescu-fernandez.com și rezervă-ți locul la concert.


𝗔𝗣𝗥𝗢𝗔𝗣𝗘 𝗗𝗘 𝗠𝗨𝗭𝗜𝗖𝗔̆, 𝗗𝗘𝗣𝗔𝗥𝗧𝗘 𝗗𝗘 𝗩𝗜𝗥𝗨𝗦
Pentru a ne bucura de muzică în cele mai sigure condiții, vom respecta măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului: capacitate maximă 60 persoane, scaune la 1.5 metri distanță, măsurarea temperaturii, purtarea măștii de protecție.


www.sonoro.ro | www.valentinserban.com
www.stagiuneacamerala.com


*𝗖𝗼𝗻𝗰𝗲𝗿𝘁 𝗿𝗲𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝘁 𝗰𝘂 𝘀𝗽𝗿𝗶𝗷𝗶𝗻𝘂𝗹 𝗚𝘂𝘃𝗲𝗿𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗲𝗶 – 𝗗𝗥𝗜 𝗗𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗥𝗲𝗹𝗮𝘁̧𝗶𝗶 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗲𝘁𝗻𝗶𝗰𝗲


Fii parte a fenomenului muzicii de cameră din Sibiu și investește în dezvoltarea Stagiunii Camerale „Florescu-Fernandez & Friends”.

𝗗𝗼𝗻𝗮𝘁̦𝗶𝗶:
https://www.paypal.me/florescufernandez
https://www.patreon.com/florescufernandez 


𝗦𝗧𝗔𝗚𝗜𝗨𝗡𝗘𝗔 𝗖𝗔𝗠𝗘𝗥𝗔𝗟𝗔̆ 𝗙𝗟𝗢𝗥𝗘𝗦𝗖𝗨-𝗙𝗘𝗥𝗡𝗔𝗡𝗗𝗘𝗭 & 𝗙𝗥𝗜𝗘𝗡𝗗𝗦
Pasiunea pentru muzică stă la baza stagiunii „Florescu - Fernandez & Friends”, un proiect independent și unic în Sibiu, cu concerte „full house” în fiecare lună. Stagiunea a început în 2015 la inițiativa violoncelistului Makcim Fernandez Samodaiev (Cuba) și a pianistei Monica Florescu (România), stabiliți la Sibiu după ce timp de mai mulți ani au studiat, locuit și concertat în diferite țări din Europa și în Mexic. Pentru că Sibiul se bucură de un public cunoscător și avid de muzică clasică, stagiunea camerală „Florescu - Fernandez & Friends” propune o serie de concerte lunare, unde invitați sunt muzicieni cunoscuți din România, dar și din afara țării, precum violonistul sud-coreean Edwin Kim, pianista Ana Kavalerova, violistul Răzvan Popovici și alții. Concertele stagiunii au și o dimensiune educativă, fiecare lucrare interpretată fiind introdusă de scurte explicații și repere istorice. Din ianuarie 2020, stagiunea camerală „Florescu - Fernandez & Friends” ajunge inclusiv la București.

Stagiunea Camerală „Florescu-Fernandez & Friends” este un proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și include seria de concerte „Odae cum harmoniis”, realizată în parteneriat cu Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu (FDGS), cu sprijinul Guvernului României, prin Departamentul pentru Relaţii Interetnice.

Fotografii