Concert Delia - Sibiu - 8 MAI


Data și ora:
Gazdă:

Str. Octavian Goga nr. 1, Sibiu, Romania, 550370

Despre

Ultimii doi ani ar fi trebuit să fie o explozie de festivaluri, concerte și evenimente - așa cum eram obișnuiți din anii precedenți. În schimb, cortina "a căzut" peste viețile noastre... iar evenimentele au fost anulate.

Dar iată că, din 2022, ea se ridică din nou. Și nu oricum!
În mai puțin de o lună vom lua parte ÎMPREUNĂ la cel mai tare eveniment al primăverii, alături de @Delia.

Sala Transilvania, Sibiu
8 MAI 2022
19:00
Acces sub formă de NFT: https://ofero.events

Delia se întoarce la Sibiu, solista se menține de mai bine de 20 de ani în atenția publicului, încă de la începuturile carierei sale, mai exact duetul N&D. Fiecare concert al său este o experiență presărată cu un vibe electrizant, specific ei, mereu excentrică, nu încetează se ne surprindă, de la outfit până la felul în care ridică o sala în picioare prin piesele ei, cu un success răsunător.

Având patru albume personale, a dominat pur și simplu topurile din țara noastră și nu numai, cu hituri precum “Da, mamă”, “Atât de trist”, “Cum ne noi”, “Ce are ea”, “Unde dragoste nu e”, “Pe aripi de vânt” și nu în ultimul rând “Rămâi cu bine”. Nu încetează să ne surprindă prin numeroase colaborări cu artiști de renume precum Smiley, Puya, Connect-R, Carla’s Dreams sau The Motans!

Milioanele de vizualizări de pe Youtube strânse de videoclipurile ei în toți acești ani, își spun cuvântul. Delia este în TOP și se numără printre cei mai difuzați artiști la nivel de Radio & Tv.

Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment marca Ofero.Events