Concert Trio Zamfirescu ✦ Stagiunea Camerală George Enescu

Muzică clasică

Data și ora:
Gazdă:
Strada General Magheru 1-3, Sibiu 550185, România

Despre

𝐓𝐫𝐢𝐨 𝐙𝐚𝐦𝐟𝐢𝐫𝐞𝐬𝐜𝐮 este un grup spectaculos de chitară, format din unii dintre cei mai mari artiști ai genului din România. Trio-ul ne va încânta cu un concert unic, în cadrul Stagiunii Camerale George Enescu de la Sibiu, un proiect asociat Concursului și Festivalului George Enescu.

Data: 13 Septembrie 2020, ora 19:00
Locatia: FDGR Sibiu
ÎNSCRIERI: http://bit.ly/Rezervari2020-StagiuneaGeorgeEnescu

______

✦ PROGRAM
Cordoba - Isaac Albeniz
Concerto in A minor - Antonio Vivaldi
Carmen -Suite ( Zigeunerlied, Seguidilla, Entr'acte,Intermezzo) - Georges Bizet
Introduction y Fandango - Luigi Boccherini
Milonga & Rumba - Helena Popljanova
Libertango - Astor Piazzolla

✦ BIOGRAFIE

𝐓𝐫𝐢𝐨 𝐙𝐚𝐦𝐟𝐢𝐫𝐞𝐬𝐜𝐮
Fraţii Georgeta, Ionuţ şi Stan Zamfirescu sunt unanim recunoscuţi ca unii dintre cei mai buni chitarişti din Romania, fiind deţinătorii premiului întâi la toate competiţiile naţionale de gen şi repurtând răsunătoare succese pe plan european.

Cei trei membri ai trio-ului ce le poartă numele au susţinut concerte în ţări precum Ungaria, Spania, Serbia, Germania, Italia, Grecia,Israel, Cehia sau Malaezia, întorcându-se încununaţi de elogiile presei de specialitate. Artiştii îşi propun să anime viaţa muzicală românească cu o diversitate repertorială care împleteşte stilul nuevo flamenco cu eleganţa muzicii clasice, redată printr-o tehnică ușor de remarcat ca fiind impecabilă. Ideea care a stat la baza alegerii acestor stiluri muzicale a aparut din ambiţia de a atinge prin calitatea exprimării un public cât mai larg.

Trio Zamfirescu s-a născut din dorinţa de a reda şi transmite acea trăire pasională regăsită în stilul flamenco, prin etalarea unei palete largi de expresie, de la profunzimea stărior meditative, la intensitatea pasajelor de virtuozitate.

_____

 Concertul este organizat în conformitate cu prevederile legale actuale, în condiții de distanțare socială și respectare a tuturor măsurilor de prevenire COVID-19.

_____

Stagiunea Camerală George Enescu este organizată de Asociația Culturală Play și asociată Concursului și Festivalului Internațional George Enescu.

Acțiune co-finanțată de Primăria Municipiului Sibiu.