Othello's Touch #online

Eveniment online

Data și ora:
Bilete:
https://www.facebook.com/mario.danceatelier/
Gazdă:

Romania
Organizator:

Despre

Cu aceleasi emotii ca la premiera din 2018, va anuntam ca puteti revedea spectacolul "Othello" complet, online pe data de 29 Mai incepand cu ora 19:00.

Spectacolul urmeaza firul operei de William Shakespeare "Othello", scenariu adaptat si regizat de catre Cristi Nedea.
Intreg spectacolul s-a montat cu 7 dansatori din Romania, Bulgaria si America in doua saptamani, Dj Smart (Othello) ajungand in Romania cu 2 zile inainte de premiera. A invatat 13 coregrafii in o zi si jumatate dupa care a intrat direct in scena la premiera.
Am lucrat cu genii in dans si am trait momente de neuitat in sala de repetitii.

Am facut istorie de dragul artei spectacolului. Oameni cu o etica profesionala de neimaginat, dorinta de a duce proiectul la bun sfarsit i-a facut pe toti cei care au facut parte din spectacol sa munceasca fiecare minut din zi.

Aplauzele celor prezenti in sala Teatrului National pe 26.04.2018, ne-au confirmat ca acest spectacol, merita vazut.
Este un eveniment unic, la care echipa noastra a lucrat cu mult drag. Coloana sonora a fost aleasa special pentru fiecare moment cheie din scenariu, melodiile trupei Queen avand un rol important in transmiterea mesajului catre public.

Productie Mario Dance Atelier
Coregrafie Mario Grosu
Regie: Cristinel Nedea
Dansatori: DuJuan Smart Jr., Miriam Abrudan, Brian Raymond, Aleksandra Dragova, Hannah Gallagher, Alex Richard, Crina Cătinean, Vanessa Jisa.
Actor: Catalin Codreanu
Editare video: Victoria Adriana

Bucurati-va de dans !

🔴 Spectacol disponibi online in perioada 29.05.2020 ora 19:00 -> 30.05.2020 ora 23:59 
🔴 Pentru spectacolele online, comenzile sunt limitate la un singur bilet per adresa de email, intrucat pentru vizualizare fiecare cumparator trebuie sa fie logat in contul Eventbook cu care a facut achizitia. 

*Sursa text & foto: https://www.facebook.com/mario.danceatelier/