Produc. Savurez. Mănânc

Eveniment gastronomic  |  În jurul Sibiului

Data și ora:
Gazdă:
Bradu, România
Organizator:

Despre

"Viața la țară" înseamnă tradiție. Aici ne sunt rădăcinile, folclorul, portul popular. Mâncarea locală ne aduce aminte de obiceiuri, de gustul de odinioară al bucatelor, de aroma lor unică, pe care o regăseam mereu în,,strachina” bunicii.
Proiectul ,,Produc. Savurez. Mănânc" își continuă povestea culinară și în această vară. Aflat la a doua ediție, își deschide porțile în 22 si 29 august 2020, de la ora 16, pentru iubitorii de gastronomie locală la un ,,Picnic pe Deal", în comuna Bradu, județul Sibiu. Gazda evenimentului este Hortensia Mununar, deținătoarea punctului gastronomic din localitate.
Proiectul susține micii producători și economia locală, promovează hrana sănătoasă și încurajează turismul local responsabil.
Vom degusta bunătăți specifice zonei, alături de producătorii locali, de oamenii locului care ne vor încânta cu povești ,,la gura ceaunului".
Vom lua toate măsurile de siguranță impuse de autorități, în contextul pandemiei cu Covid -19. Pentru siguranța participanților, masca de protecție este obligatorie.
Pentru înscrieri trimiteţi mail la adresa: actsibiu@gmail.com.
Acțiune cofinanțată de Consiliul Județean Sibiu prin CNM Astra Sibiu.
Urmăriţi postările noastre, pentru că în zilele premergătoare evenimentului vă vom dezvălui alte detalii pe care le pregătim!

Sursa text & foto