E.ON Energie România suspendă temporar activitatea magazinelor, începând de luni


Magazinele E. ON vor suspenda, temporar, activitatea, începând de luni, 23 martie. Clienții sunt îndemnați să folosească canalele de comunicare alternative pentru obținerea de informații și efectuarea de diverse operațiuni.

"De la transmiterea indexului, contractarea unui abonament de energie sau servicii, până la plata facturii, clienții rezolvă totul rapid și simplu fără să mai iasă din casă, prin intermediul E.ON Myline. Call Center-ul poate fi apelat la numerele de telefon: 0800 800 900 sau 0800 800 366", spun reprezentanții E.On Energie România.

Potrivit acestora, prin contul E.ON Myline se pot efectua direct operațiuni legate de contul personal, iar clienții care nu au un cont Myline îl pot activa pe eon.ro/myline,
Alte servicii oferite de la distanță sunt disponibile prin SMS, la 0745 612 345 pentru autocitire index contor, info sold și confirmare plată, dar și prin Live Chat direct din contul E.ON Myline sau din pagina de Facebook E.ON România.

"Compania nostră respectă cu stricteţe toate recomandările şi măsurile anunţate de autorităţi în vederea limitării răspândirii coronavirusului şi se va conforma tuturor măsurilor care vor fi anunțate pe viitor. Le mulțumim clienților pentru înțelegere și pentru responsabilitatea de care dau dovadă în această perioadă și îi asigurăm de faptul că fa-cem tot ceea ce este necesar pentru ca măsurile luate să nu afecteze calitatea serviciilor noastre", mai spun reprezentanții companiei.

foto: Tribuna

Alte sugestii

Bani din bugetul local pentru bone, în cazul în care nu găsiți loc în creșă sau grădiniță
Primăria Sibiu menține gratuitatea la parcare pentru personalul medico-sanitar din Sibiu
Măsuri speciale și la Serviciul Public de Evidență a Persoanelor
LOCURILE DE JOACĂ RĂMÂN ÎNCHISE PENTRU PROTECȚIA COPIILOR!
Din 18 mai, direcțiile și serviciile Primăriei Sibiu reiau audiențele cu cetățenii