Sibiu - Kit de urgență


Câteva informații care te vor ajuta atunci când vizitezi Sibiul

Ce te faci în Sibiu dacă... îți e foame noaptea, vrei să cumperi flori în weekend, ai nevoie de veterinar la o oră târzie, și multe altele?

Pentru că atunci când te afli într-un oraș străin pot apărea o mulțime de situații neprevăzute care pot fi rezolvate foarte ușor cu sfatul unui localnic, am adunat pentru tine câteva soluții la cele mai întâlnite probleme minore care ți-ar putea da bătăi de cap în timpul vizitei tale la Sibiu.

Dacă ai fost la Sibiu și ai avut nevoie de informații pe care noi nu le-am inclus aici, lasă-ne un mesaj pe Facebook sau Instagram, și vom completa articolul ;).

Unde găsesc o farmacie non-stop?

În funcție de unde te afli atunci când ai nevoie urgent de un oarecare medicament sau produs farmaceutic în afara orelor obișnuite de program, ți-am pregătit o listă de 3 farmacii, Dacă te afli în zona centrală, Eco Farmacia din giratoriul de pe strada Constituției îți va fi cea mai la-ndemână!

Farmacia Polisano Mihai Viteazu Eco Farmacia (giratoriu Constituției) Farmacia SanMarco Alphega

De unde pot să cumpăr flori în weekend?

Nu îți vei da seama cât de valoroasă e informația asta până nu te vei trezi de 1 martie, la 10 seara, fără un buchet de flori. Sau în orice duminică după-masa, înainte de o întâlnire. Sau oricând ai nevoie urgent să faci o bucurie simplă dar te afli înafara orelor de program al florăriilor obișnuite. Singura florărie non-stop din Sibiu o găsești pe Bd. Milea, și face și livrări, gratuit. Cu plăcere!

Florăria Elena

Unde poți mânca noaptea târziu?

Deși e un oraș atât de plin de viață și evenimente, Sibiul stă destul de slăbuț la categoria ”locuri unde poți mânca noaptea”. Și din păcate. niciunul dintre ele nu e amplasat în centru istoric. Dacă nu vrei să te deplasezi până la unul dintre ele, o metodă folosită de mulți sibieni este comanda cu taxiul, care îți va aduce mâncarea dorită oriunde te-ai afla, contra unui comision.

Super Mamma Calea Dumbrăvii Dabo Doner Vasile Milea McDonalds Shopping City Sibiu

Ce fac dacă animalul meu de companie pățește ceva în weekend?

Dacă locuiești în Sibiu sau dacă te afli pe aici în trecere, împreună cu cel mai bun prieten al tău, e posibil (deși deloc nu ne dorim) să ai nevoie de o clinică veterinară cu serviciu de urgență, non-stop. Am găsit-o noi pentru tine, se numește Vetcon și se află pe strada Semaforului. Dar îți dorim să nu ai nevoie de informația asta!

Clinica Veterinara Vetcon

Alte sugestii

„O vedere din Gușterița" - concurs de fotografie
O floare pentru Thalia
„La Sibiu, de Dragobete”. Junii Sibiului celebrează iubirea
Tobe pentru supereroi-proiect dedicat cadrelor medicale sibiene
La pas prin GușterLand - Turnul memorial