ULBS şi Tursib reintroduc abonamentele cu reducere de 50% pentru studenţi


Tursib şi Universitatea “Lucian Blaga” au reluat colaborarea în ceea ce priveşte eliberarea de abonamente cu reducere  50%  pentru studenţii universităţii, înmatriculaţi la forma de învăţământ cu frecvenţă, în vârstă de până la 26 de ani,  începând cu luna martie 2021.
 
Cardurile personalizate Tursib se emit la Agenţia din Calea Dumbrăvii, nr.135 (la parterul blocului), iar încărcarea acestora se face la agenţie sau la orice chioşc Tursib, sau on line, de pe site-ul www.tursib.ro .

Primul abonament cu reducere pentru studenţi se va încărca obligatoriu la un punct de vânzare Tursib, pentru a se verifica documentele necesare: carte de identitate, adeverinţă/carnet de student vizat pe anul universitar în curs.

Un abonament lunar pentru studenţi (valabil din 1-30/31 a lunii) costă 32.5 lei, iar un abonament valabil ½ lună (pe perioadele 1-15 sau 16-30/31 a lunii) costă 17 lei.

Studenţii orfani (de un părinte sau de ambii părinţi) sau provenţi din casele de copii beneficiază de gratuitate la transportul public.
🚌 🌟 Urmărește pagina Tursib și oferă o recenzie!

Alte sugestii

Încep lucrările de construcție a noului drum care leagă cartierele Ștrand și Turnișor
Se închide traficul pe un tronson al Căii Dumbrăvii pentru lucrări de modernizare
Lucrările de modernizare la Spitalul de Pediatrie continuă
Școala Radu Selejan și școala 21, modernizate și mai eficiente energetic
Prima acțiune împotriva căpușelor din acest an