
4 Hands Dinner | Jozef Breza x Petra Hianu
Eveniment gastronomic

Bilete:
400 Lei/ Persoană

Gazdă:

Organizator:

Dates And Hours:
Despre
4 Hands Dinner cu Jozef Breza și Petra Hianu ❖ Vineri, 4 noiembrie 2022 ❖ orele 18.30
Unele experiențe nu se uită niciodată. Iar altele nu se ratează niciodată!... Suntem încântați să vă anunțăm că vineri, 04.11.2022, aducem în bucătăria Plai un colț de Rai de pe tărâm slovac, ascuns într-un sătuc pitoresc din Munții Tatrei.
Head Chef JOZEF BREZA conduce "Gašperov mlyn" (în traducere, “Moara lui Gašper”), o moară veche transformată în restaurant și 4 camere pentru cazare. Acest mic refugiu, cu o atenție extraordinară pentru detalii — de la design arhitectural, încadrarea în povestea și istoria locului, experiența gastronomică, filosofia zerowaste aplicată de la creșterea propriilor legume, generarea propriei energii și inclusiv tratarea apelor reziduale — este un exemplu de admirat, de învățat și aplicat așa cum poate fiecare, nu doar în bucătăriile noastre, ci și în mindsetul nostru!
Jozef Breza este un chef extrem de creativ care se folosește de ingrediente locale uitate, folclorul slovac, de originile sale, gusturile și amintirile din copilăria sa pentru a reda o poveste mistică ce se potrivește cu atmosfera intimă din restaurant. Chiar vă încurajăm să faceți o expediție în scop gastronomic; “Gašperov mlyn" este unul din locurile-experiență pe care nu le uiți ușor!
Jozef va fi însoțit de colega sa, SLAVKA Raškovič, care zilele trecute a primit recunoașterea de cel mai bun somelier al Slovaciei.
_______
_______
❖ Anul acesta, la Gurmán Award, proiectul "Gašperov mlyn" a luat 3 premii importante:
- Jozef Breza, Chef of 2022
- Premium Restaurant of 2022
- Locul 3 la categoria Golden Fork
- Jozef Breza, Chef of 2022
- Premium Restaurant of 2022
- Locul 3 la categoria Golden Fork
_______
O mâncare devine o experiență unică nemărginită, greu de uitat, când conține și o viziune, nu doar tehnică. Te invităm să explorezi alături de noi fațetele complexe ale gastronomiei!
❖ PREȚ
400 Lei/pers. | Food Menu + Wine pairing
400 Lei/pers. | Food Menu + Wine pairing
❖ CONCEPT gastronomic
"It smells like winter"
"It smells like winter"
❖ LOCAȚIE
Restaurant Plai, Str. Târgului 10, Sibiu
Restaurant Plai, Str. Târgului 10, Sibiu
Alte sugestii
22 Mai
VINO 2025
Festival
|
Eveniment gastronomic
Începe la 14:00
|
Bulevardul Corneliu Coposu, Sibiu 557260, Romania
16 Mar
ACARÉT – Yard Sale cu Ștaif, Ediția I
Comunitate
Începe la 10:00
|
Str. Avram Iancu 21, Sibiu 550183, Romania