GOGOSIFEST la Casuta MGS in muntii Cindrelului

GOGOSIFEST la Casuta MGS in muntii Cindrelului

În jurul Sibiului

Gazdă:

M339+48, Tomșani, Romania

Data și ora:

Despre

Lume lume…iubitori de miscare, de natura si de peisaje frumoase,
Va asteptam la cel mai mare festival montan al Gogosilor din judetul Sibiu!!!
Unde??? In muntii Cindrelului, zona varfului Derjani, la Casuta MGS ( Montan Grup Sibiu)
Cand??? In week-end-ul 8-9 Aprilie 2023.
Casuta MGS, prin initiatorii acestui proiect si cativa voluntari din comunitatea montana a echipei MountainGuide-Sibiu au organizat in luna Noiembrie a anului trecut un festival al gogosilor in zona Casutei MGS unde au poposit pentru doua zile aproximativ 230 de persoane, majoritatea din judetul Sibiu care au putut gusta din cele 840 de gogosi pe care am reusit sa le preparam pentru participanti!!!
La primul festival pe anul 2023, in aprilie 8-9, ne dorim sa pregatim pentru toti cei care veti poposi la Casuta MGS un numar de peste 1000 de gogosi!!!
Suna tentant??? Atunci haideti la Casuta MGS pentru a va potoli pofta de gogosi la GOGOSIFEST!!!
Detalii de organizare:
GOGOSIFEST este un festival montan organizat de colectivul Casutei MGS, aflata in muntii Cindrelului, sub varful Derjani, la altitudinea de 1090 m. Accesul la Casuta MGS se face din mai multe zone: Comuna Rau Sadului, cu plecare de langa pensiunea Casa cu Povesti si urmand traseele marcate cu punct rosu sau punct galben, Comuna Rasinari cu urcare prin zona Prislop – Saua Tarnova pe traseu marcat cu cruce albastra si apoi banda rosie cu directia Paltinis, pe traseu nemarcat pe Valea Caselor – Zona TARTAVE, Din Paltinis pe traseul de creasta care trece prin Poiana Tomnatec – Saua Apa Cumpanita – Varful Dosu Albului – Dealul Derjani – Casuta MGS cu banda rosie, din Cisnadie peste Varful Magura – Curmatura Magurii – Refugiul Rosengarten – Casuta MGS.
Sunt doar cateva variante de a ajunge la Casuta MGS!!!
De asemenea celor care isi doresc sa vina in cadru organizat alaturi de ghizii montani MGS – vom organiza drumetii atat in ziua de sambata cat si duminica cu plecare din Sibiu pe diverse poteci marcate si nemarcate spre Casuta MGS, care vor fi anuntate cu postare de evenimente pe paginile de facebook unde va puteti inscrie.
Va asteptam in numar cat mai mare la GOGOSIFEST!!!
Odata cu organizarea evenimentului GOGOSIFEST la Casuta MGS se organizeaza si competitia de alergare montana URME PE PLAY, unde majoritatea sportivilor vor trece pe la Casuta MGS, care este punct de alimentare pentru sportivi!!! Un motiv in plus sa fiti prezenti la Casuta MGS pentru a sustine sportivii URME PE PLAY 2023!!!
La acest festival GOGOSIFEST, gazda dumneavoastra, Casuta MGS, va asteapta si cu alte preparate sau lichide calde/ reci!!!
NOTA IMPORTANTA!!!
O confirmare a prezentei dumneavoastra la GOGOSIFEST, ne-ar prinde bine, noua, organizatorilor de la Casuta MGS pentru a va putea pregati o sedere cat mai placuta la CASUTA MGS!!!
Haideti la miscare pe poteci in muntii Cindrelului la primul festival GOGOSI FEST pe 2023 la Casuta MGS!
Nu exista o taxa perceputa pentru gogosi insa orice mica donatie ar prinde bine pentru continuarea lucrarilor de reconditionare a Casutei MGS dar si pentru amortizarea cheltuielilor cu prepararea acestora!!!
Va multumim si va asteptam la cel mai dulce festival montan in muntii Cindrelului!!

Sursa text & foto