Cea de-a patra ediție a proiectului ”Ne jucăm și curățăm” debutează în 1 iunie și ajunge în cartierele Sibiului

Cea de-a patra ediție a proiectului ”Ne jucăm și curățăm” debutează în 1 iunie și ajunge în cartierele Sibiului


Gazdă:

sub arini Sibiu, Romania

Data și ora:

Despre

De-a lungul a patru evenimente, personajele colectării separate în Sibiu: PetRică, Tanti Rezi, BioRel, Mărie-Hârtie și Miticlă, merg prin diferite cartiere ale orașului, unde vor lua parte la acțiuni de ecologizare și le vor arăta copiilor cu ajutorul tehnologiei 3D ce se întâmplă cu gunoaiele aruncate de ei.
 
”Ne jucăm și curățăm, ediția a IV-a” ajunge în 1 iunie în cartierul Hipodrom, în 3 iunie parcul Sub Arini, în data de 7 iunie în Terezian și în 10 iunie în cartierul Turnișor.
 
Cele cinci personaje vor folosi tehnologia de ultimă generație prin intermediul ochelarilor 3D pentru a le arăta copiilor și părinților din Sibiu exact unde ajung gunoaiele aruncate de ei și de ce este important să colectăm separat.
 
Însoțiți de specialiști în salubrizare și experți în salubritate, părinții și copiii care doresc vor putea lua parte la câte o acțiune de igienizare și vor face curat la locurile de joacă, părculețe, zone verzi, apoi sunt invitați la o serie de evenimente interactive într-un stand special amenajat care promovează colectarea selectivă în Sibiu și păstrarea curățeniei prin exemple clare. De asemenea, cu sprijinul partenerilor proiectului vor fi numeroase surprize pentru cei mici.
 
”Ne jucăm și curățăm, ediția a IV-a” este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunității.

Parteneri: MedLife, Romgaz, Azets, Soma, Terra Building, ADI Eco Sibiu, Turnul Sfatului
 
Organizator: Asociația de Bun Gust

Fotografii